ΑΘΗΝΑ
14:45
|
30.04.2024
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο αστυνομικός κατέληξε σήμερα (27/12) στις 12.34 μ.μ.
Νεκρός ο αστυνομικός μετά από τα επεισόδια στου Ρέντη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πέθανε ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα, στα επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη. Δυστυχώς, ο αστυνομικός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά του, όπως έγινε γνωστό σήμερα Τετάρτη (27/12).

Υπενθυμίζεται, ότι οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας είχαν προχωρήσει στον ακρωτηριασμό του ποδιού του, που επλήγη από τη ναυτική φωτοβολίδα.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί ένας 18χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι εκτόξευσε ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των άγριων επεισοδίων. Ο 18χρονος φέρεται να έχει ζητήσει για δεύτερη φορά την ένταξή του σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα, ως προς το σκέλος εκείνο που είναι ακόμα ανοικτό και αφορά την αστυνομική προανάκριση για την αθλητική βία στα γήπεδα. Ανάλογο αίτημα έχουν καταθέσει ακόμα τρία εμπλεκόμενα άτομα στην υπόθεση.

Σημειώνεται, ότι το πρώτο αίτημα του 18χρονου έχει απορριφθεί από την ανακρίτρια Πειραιά, καθώς έχει καταστεί ήδη κατηγορούμενος και δεν μπορεί παράλληλα να έχει και την ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα.

Μεταξύ, άλλων, ο 18χρονος ήταν αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού. «Δεν ήξερα να χρησιμοποιώ την φωτοβολίδα. Σκοπός μου ήταν να την ρίξω προς τα επάνω. Δηλώνω συντετριμμένος, ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια του αστυνομικού», φέρεται να είχε υποστηρίξει ο 18χρονος στην απολογία του στον ανακριτή.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του αστυνομικού:

Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντηκατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καλέσματα από Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την απεργία της Πρωτομαγιάς

Νέες συλλήψεις για την Greek Mafia

Σερβιτόροι εναντίον μαγείρων

Εισβολή της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια-Χημικά και βία κατά διαδηλωτών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα