ΑΘΗΝΑ
10:36
|
30.04.2024
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναμένεται η έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης ατόμων που η αστυνομία θεωρεί ότι είχαν κομβικό ρόλο στα επεισόδια στου Ρέντη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι με ναυτική φωτοβολίδα, κατά την διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη, και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό.

Σύμφωνα με την διεύθυνση του νοσοκομείου, ο αστυνομικός παραμένει διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση 12 ημέρες μετά τον τραυματισμό του, με το ιατρικό προσωπικό να σταματά την αγωγή κατασταλτικών φαρμάκων, έτσι ώστε να εκτιμηθεί η νευρολογική εικόνα του τραυματία.

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωνεφρική κάθαρση. Έχει διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα στις επόμενες ημέρες»

Μετά την αφύπνιση του αστυνομικού θα χρειαστούν τρεις ημέρες προκειμένου οι γιατροί να προχωρήσουν σε νευρολογική εξέταση και να εκτιμήσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τραυματίας.

Οργάνωση πίσω από την επίθεση «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Αναμένεται η έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης ατόμων που η αστυνομία θεωρεί ότι είχαν κομβικό ρόλο στα επεισόδια στου Ρέντη, σύμφωνα αστυνομικές πηγές. Η αστυνομία στοχεύει στη σύλληψη αυτών που ενορχήστρωσαν την επίθεση στις 7 Δεκεμβρίου, έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» και εξόπλισαν τους οπαδούς με «πολεμοφόδια».

Παράλληλα οι αρχές έχουν προχωρήσει σε ταυτοποίηση περισσότερων προσώπων, βάσει του γενετικού υλικού που έλαβαν κατά την διάρκεια της πολύωρης μαζικής προσαγωγής περισσότερων από 400 ατόμων, τα οποία θεωρούν ότι σχετίζονται με τα επεισόδια.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στόχος των Χούθι το ελληνόκτητο φορτηγό Cyclades

Αφγανιστάν: Έξι νεκροί από επίθεση σε τέμενος

Επιστροφή πινακίδων ενόψει Πάσχα

Καρυστιανού για Μάτι: «Μαύρη μέρα για τη δικαιοσύνη»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα