ΑΘΗΝΑ
09:24
|
12.05.2024
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο 31χρονος υπεβλήθη σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον ακρωτηριασμό του κάτω άκρου του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», προχώρησαν οι ιατροί του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο 31χρονος υπεβλήθη σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων.

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς.

Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό.

Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση.

Ο 18χρονος, ο οποίος έχει αναλάβει την ευθύνη για τον τραυματισμό του αστυνομικού, αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Eurovision 2024: Νικήτρια η Ελβετία

«Δικαιοσύνη στα θύματα της Πύλου»: Συναυλία στου Ρουφ

Ο καιρός σήμερα: Σε άνοδο η θερμοκρασία

Μισθοί στην πρέσα-Συντάξεις στα τάρταρα 

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα