ΑΘΗΝΑ
16:27
|
22.10.2024
Παρά τον αποκλεισμό του από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την καμπάνια του δίνοντας ραντεβού στα νέα του γραφεία στον Ταύρο.
Μόνο έως τις 2 Δεκεμβρίου έχει νοικιαστεί ο χώρος λέει η διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Παρά τον αποκλεισμό του από την εσωκομματική μάχη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή και με τη ματιά στραμμένη στο συνέδριο που ελπίζει πως θα ανατρέψει τα πάντα, ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την καμπάνια του δίνοντας ραντεβού αύριο, Τετάρτη, με εθελοντές και φίλους στα νέα του γραφεία στον Ταύρο.

Σε ανάρτησή του, στο γνωστό πλέον μωβ φόντο, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει:

 «Ξεκινάμε.
Συζητάμε.
Γνωριζόμαστε.
Σας περιμένω!»
Στα γραφεία μας, Κυδωνίας 4-6, στον Ταύρο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Κασσελάκης έχει ήδη μεταφέρει το επιτελείο του στον νέο χώρο που νοίκιασε στον Ταύρο, σε ανακαινισμένο διατηρητέο κτίριο που παλιότερα φιλοξενούσε στάβλους, στη δεκαετία του ’50 μετατράπηκε σε εργοστάσιο, και μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούνταν για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Διαψεύδοντας τις φήμες ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναζήτησε νέο χώρο σχεδιάζοντας την δημιουργία νέου κόμματος, η διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του, Ευγενία Κοντούρη, ξεκαθάρισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι ο χώρος στον Ταύρο έχει νοικιαστεί έως τις 2 Δεκεμβρίου, ημερομηνία διεξαγωγής του -πιθανού- δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών, ενώ είναι ήδη προγραμματισμένο στις 6 Δεκεμβρίου, στο κτίριο να μπει νέος ενοικιαστής.

Πέρα από τον μηχανισμό του πρώην προέδρου, ο χώρος αναμένεται να στεγάσει και τους εθελοντές που έχουν γραφτεί στην πλατφόρμα odikomassyriza.gr του κ. Κασσελάκη, που σύμφωνα με την κ. Κοντούρη ξεπερνούν ήδη τους 4.000. «Καταλαβαίνετε ότι θα χρειαστούμε έναν χώρο για να δουλέψουν άνθρωποι όχι μόνο για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις 30 Νοέμβρη παραδίδεται το Μετρό στους Θεσσαλονικείς, λέει ο Σταϊκούρας

BRICS: Συναντήθηκαν Πούτιν και Μόντι-Η Ινδία ανοίγει δυο νέα προξενεία στη Ρωσία

Πρόστιμο 40.000 ευρώ στη ΝΔ για τη διαρροή διευθύνσεων e-mail στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Σειρά σημαντικών χτυπημάτων ανακοίνωσε η Χεζμπολάχ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα