ΑΘΗΝΑ
19:56
|
13.06.2026
Ο Πατριάρχης Μόσχας, Κύριλλος απένειμε στον Μουφτή του Νταγκεστάν, Αχμάντ Αμπντουλάγιεφ, το παράσημο της δόξας και της τιμής.
Ο Μουφτής του Νταγκεστάν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Πατριάρχης Μόσχας, Κύριλλος απένειμε στον Μουφτή του Νταγκεστάν, Αχμάντ Αμπντουλάγιεφ, το παράσημο της δόξας και της τιμής, δήλωσε ο επικεφαλής της δημοκρατίας Σεργκέι Μελικόφ στο κανάλι του Telegram.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Σήμερα, μαζί με τον Μουφτή του Νταγκεστάν, Σεΐχη Αχμάντ Αφάντι Αμπντουλάεφ, και τον Αρχιεπίσκοπο Μαχατσκάλα και Γκρόζνι Βαρλαάμ, συναντηθήκαμε με τον Πατριάρχη Μόσχας, Κύριλλο. Ήταν μια πολύ θερμή συνάντηση. Ξεκίνησε με την απονομή παρασήμου του Τάγματος της Δόξας και της Τιμής, του δεύτερου παλαιότερου τάγματος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, στον Μουφτή μας.

Σημείωσε ότι με το βραβείο αυτό «ο Πατριάρχης εκτίμησε το σπουδαίο έργο που κάνει καθημερινά ο Σεΐχης Αχμάντ Αφάντι». Νωρίτερα, το ίδιο παράσημο είχε απονεμηθεί στον Αρχιεπίσκοπο Βαρλαάμ της Μαχατσκάλα και του Γκρόζνι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Προφυλακιστέος ο 65χρονος Ιταλός για το διπλό φονικό στο Αίγιο

Δικαίωση για τον 19χρονο Γιάννη: Ένοχοι και οι τέσσερις για την τραγωδία στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής

Τρεις αρκούδες νεκρές από ανθρώπινο χέρι σε Φλώρινα και Κοζάνη

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Σχίνο Λουτρακίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα