ΑΘΗΝΑ
08:22
|
11.06.2026
Οι Φιλιππίνες εξέδωσαν νέα προειδοποίηση για τις καιρικές συνθήκες, καθώς ένας ακόμη τυφώνας πλησίαζε τη χώρα.
Αποτελέσματα τυφώνα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι Φιλιππίνες εξέδωσαν νέα προειδοποίηση για τις καιρικές συνθήκες, καθώς ένας ακόμη τυφώνας πλησίαζε τη χώρα, όπως μετέδωσαν την Τρίτη τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η τελευταία μεγάλη καταιγίδα είναι η πέμπτη που πλήττει το αρχιπέλαγος μέσα σε τρεις εβδομάδες, καθώς χιλιάδες άνθρωποι έχουν ήδη εκτοπιστεί σε διάφορα μέρη της χώρας.

Ο τυφώνας Τοράτζι, τοπικά γνωστός ως τυφώνας Νίκα, εντάθηκε περαιτέρω καθώς πλησίαζε τα όρια των επαρχιών Ιζαμπέλα και Ορόρα, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης Inquirer Net, επικαλούμενα τη Διοίκηση Ατμοσφαιρικών, Γεωφυσικών και Αστρονομικών Υπηρεσιών των Φιλιππίνων.

Επτά περιοχές της Βόρειας Λουζόν έχουν πλέον τεθεί υπό το Σήμα Ανέμου Τροπικού Κυκλώνα Νο 4, καθώς κινείται δυτικά-βορειοδυτικά με ταχύτητα 15 χιλιομέτρων την ώρα, με μέγιστους διατηρούμενους ανέμους 130 χιλιομέτρων την ώρα και ριπές έως και 180 χιλιομέτρων την ώρα, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης.

Τον περασμένο μήνα, δύο τροπικοί κυκλώνες έπληξαν τη χώρα, αφήνοντας πίσω τους 146 νεκρούς και 8,6 εκατομμύρια εκτοπισμένους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ένοπλοι σκότωσαν πέντε αστυνομικούς στο Μεξικό

Ο Καναδάς εισάγει νομοθεσία που απαγορεύει τα ΜΚΔ για παιδιά κάτω των 16 ετών

Ο καιρός σήμερα: Αίθριος με θερμοκρασίες έως 35 βαθμούς

Ισραηλινές επιδρομές στο νότιο Λίβανο με 17 νεκρούς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα