Σήμερα Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, προβλέπεται ηλιοφάνεια ενώ στο Αιγαίο, στο Ιόνιο στη Χαλκιδική, στην Εύβοια και στην Ανατολική Στερεά θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν σε ορεινές περιοχές της Κρήτης. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Click here: https://t.co/ZvexbZ19on pic.twitter.com/MNBDy6fylF
— meteo.gr – Ο καιρός (@meteogr) December 30, 2024
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -5 έως 9 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -3 έως 11, στη Θεσσαλία από -1 έως 13, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά από 0 έως 14, στην υπόλοιπη Στερεά και στην Πελοπόννησο από -1 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 2 έως 14, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 4 έως 10, στις Κυκλάδες από 8 έως 13, στα Δωδεκάνησα από 10 έως 14 και στην Κρήτη από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στα Νοτιοδυτικά Δωδεκάνησα και Νοτίως της Κρήτης αναμένονται βόρειοι άνεμοι 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.
🎯 Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ
— Theodoros Kolydas (@KolydasT) December 30, 2024
✅ Με ηλιοφάνεια θα υποδεχτούμε την Πρωτοχρονιά, οι άνεμοι θα εξασθενήσουν σημαντικά και η θερμοκρασία φτάσει τους 15 με 17 κατά τόπους και τους 18 βαθμούς Κελσίου στα νότια .
📌ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ H ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ : https://t.co/EdYoz69laJ
⚠️ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ… pic.twitter.com/zzamxKIpjr
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
