ΑΘΗΝΑ
20:53
|
28.04.2024

Χιλιάδες αφίσες με τον τίτλο “Ανεπιθύμητη” έχουν κατακλύσει από νωρίς σήμερα κεντρικές περιοχές της πόλης της Νέας Υόρκης με τη φωτογραφία της κόρης του απερχόμενου […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Χιλιάδες αφίσες με τον τίτλο “Ανεπιθύμητη” έχουν κατακλύσει από νωρίς σήμερα κεντρικές περιοχές της πόλης της Νέας Υόρκης με τη φωτογραφία της κόρης του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα.

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ που συμμετείχε από την αρχή της θητείας του σε συνεδριάσεις του Λευκού Οίκου ως “σύμβουλος” λοιδορείται επειδή μεταξύ άλλων δεν εμπόδισε τον πατέρα της να προχωρήσει σε σκληρές αντιμεταναστευτικές πολιτικές με πρώτη τον σπαρακτικό χωρισμό οικογενειών μεταναστών στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό.

Δεν αναγράφονται πολλά στις αφίσες με τη φωτογραφία της Ιβάνκα Τραμπ. Οι λιγοστές φράσεις στάζουν φαρμάκι καθώς επιχειρούν μία “σκοτεινή” περιγραφή της προσωπικότητάς της.

“Μαλλιά: Ξανθά”.

“Μάτια: Νεκρή στο βάθος”.

“Παντρεμένη με τον μπαμπούλα; Ναι!”

Οι αφίσσες σύμφωνα με ορισμένα αμερικανικά ΜΜΕ φαίνεται πως είναι έργο των κωμικών Τζέισον Σέλβιγκ και Ντέβραμ Στίφλερ.

Πέρα ωστόσο από τη διάθεση διακωμώδησης φαίνεται πως οι αφίσες “προειδοποιούν” το ζεύγος Ιβάνκα Τραμπ-Τζάρεντ Κούσνερ με πιθανό “κοινωνικό εξοστρακισμό” από την ελίτ της “καλής κοινωνίας” στη Νέα Υόρκη.

Σε μία τέτοια περίπτωση οι εναλλακτικές δεν τους λείπουν. Εκατομμυριούχοι αμφότεροι φαίνεται πως έχουν ήδη αρχίσει την αναζήτηση πολυτελούς στέγης σε Νιου Τζέρσεϊ και Φλόριντα…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα