ΑΘΗΝΑ
03:52
|
28.04.2024

Νέο ρεσιτάλ θράσους φαίνεται πως έδωσε χτες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Δήμο Αθηναίων η αντιδήμαρχος Αλεξία Έβερτ, που όπως φαίνεται δεν παραιτήθηκε παρά […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέο ρεσιτάλ θράσους φαίνεται πως έδωσε χτες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Δήμο Αθηναίων η αντιδήμαρχος Αλεξία Έβερτ, που όπως φαίνεται δεν παραιτήθηκε παρά την πρόσφατη σχετική δήλωση του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Η Αλεξία Έβερτ, που είχε προκαλέσει προ εβδομάδων σάλο με σχόλιό της σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης παρομοιάζοντας τους κομμουνιστές με…“κατσαρίδες και τρωκτικά” που “πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε μαζί τους” προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα κάνοντας λόγο περί…”καυστικών χαρακτηρισμών”.

Τη στάση της Έβερτ στηλίτευσε με ανακοίνωσή της δημοτική σύμβουλος Αθηναίων με την  παράταξη «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα», Ντίνα Ρέππα. Η Ρέππα χαρακτήρισε την ανεκδιήγητη παρομοίωση “καυστική” και τη δικαιολόγησε επειδή οι διαδηλωτές παραβίασαν τον νόμο».

Σύμφωνα με τη δημοτική σύμβουλο της “Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα” η Έβερτ «συνέχισε αμετανόητη να χρησιμοποιεί εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι φασίστες στον δημόσιο λόγο, δηλώνοντας ότι δεν είναι «κομματόσκυλο», υπονοώντας ότι είναι άλλοι.

Τέλος σχολιάζει ότι «ξεπέρασε κάθε όριο το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Αλεξία Έβερτ, που κατέχει “κληρονομικά” υψηλές θέσεις στον δήμο Αθηναίων και έτσι παραμένει εκεί παρ’ όλο που προσέβαλε τη δημοκρατία».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα