ΑΘΗΝΑ
22:46
|
04.06.2026
Ο φερόμενος ως υπαίτιος του δυστυχήματος φέρεται να ζήτησε συγγνώμη. Αντιμετωπίζει την κατηγορία επικίνδυνης οδήγησης με μέθη σε βαθμό κακουργήματος.
Προφυλακιστέος ο 45χρονος που προκάλεσε το τροχαίο με θύμα 22χρονο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Χανίων, ο 45χρονος οδηγός που φέρεται να είναι ο υπεύθυνος για το τροχαίο δυστύχημα που αφαίρεσε τη ζωή από τον 22χρονο Παναγιώτη το περασμένο Σάββατο.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο 45χρονος μεταφέρθηκε στη φυλακή από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου Χανίων ενώ φέρεται να ζήτησε συγγνώμη λέγοντας ότι αυτός θα έπρεπε να είναι στη θέση του θύματος, όπως αναφέρει ο ιστότοπος flashnews.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο δράστης δεν αρνήθηκε την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος της επικίνδυνης οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο εντολέας του Ευτύχης Μαυρογένης, περιορίστηκε να πει ότι η οικογένεια του δράστη δεν του επιτρέπει να κάνει δηλώσεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δε βιάζονται οι Βρετανοί στις έρευνες των Άντριου και Μάντελσον για την εμπλοκή στο σκάνδαλο Έπσταϊν

Ρυθμίσεις στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης στις 5/6

Ξεσηκώθηκαν οι φοιτητές στις Βρυξέλλες κατά της αύξησης διδάκτρων

Μέρες Θάλασσας στον Πειραιά ως τις 14 Ιουνίου 2026

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα