ΑΘΗΝΑ
18:44
|
27.06.2026
Οι ουκρανικές δυνάμεις κινήθηκαν προς τις ρωσικές θέσεις σε πολλά κύματα, αλλά δεν κατάφεραν να καταλάβουν τους οικισμούς, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο ουκρανικός στρατός εξαπέλυσε μεγάλη επίθεση στην περιοχή Κουρσκ την Τρίτη, με στόχο ρωσικές θέσεις στα νοτιοανατολικά της πόλης Σούτζα, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο, η αρχική επίθεση αποκρούστηκε, με σοβαρές απώλειες στις δυνάμεις του Κιέβου, ενώ στην επίθεση συμμετείχαν έως και δύο μηχανοκίνητα τάγματα με δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα.

Η επίθεση επικεντρώθηκε γύρω από τα χωριά Ούλανοκ και Τσερκάσκια Κονοπέλκα, που βρίσκονται περίπου 9 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Σούτζα, δήλωσε ο ρωσικός στρατός.

Οι ουκρανικές δυνάμεις κινήθηκαν προς τις ρωσικές θέσεις σε πολλά κύματα, αλλά δεν κατάφεραν να καταλάβουν τους οικισμούς, σημείωσε το υπουργείο.

Τουλάχιστον έξι άρματα μάχης, τρία οχήματα μάχης πεζικού, τρία επιθετικά οχήματα και 14 άλλα τεθωρακισμένα οχήματα καταστράφηκαν, σύμφωνα με το ρωσικό στρατό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«Ηθική Επανάσταση» και μέτωπο με τις τράπεζες, εξήγγειλε από το Εθνικό Συμβούλιο της ΕΛ.Α.Σ. ο Τσίπρας

Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας-Παγίωση της ΕΛ.Α.Σ. στη δεύτερη θέση

Το Ράλλυ Ακρόπολις μαρσάρει σε 45 χιλιόμετρα απαγορευμένων περιοχών Natura

Ορατός ο κίνδυνος επαναφοράς του εμφυλίου στον Λίβανο λέει βουλευτής της Χεζμπολάχ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα