ΑΘΗΝΑ
18:04
|
27.06.2026
Ο άτυχος άνδρας αναζητούνταν από τις αρχές Σεπτέμβρη. Τελικά βρέθηκε σήμερα θαμμένος στην πίσω αυλή του σπιτιού του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνελήφθη σήμερα μια 34χρονη γυναίκα που ομολόγησε πως σκότωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο τον 59χρονο σύντροφό της, Κώστα Σιαμήτρα, στην Λεπτοκαρυά Πιερίας, και τον έθαψε στην πίσω αυλή του σπιτιού τους.

Ο 59χρνος αγνοούνταν από τις 4 Σεπτεμβρίου και η εξαφάνισή του δηλώθηκε από την 34χρονη  στο αστυνομικό τμήμα Δίου-Ολύμπου με αποτέλεσμα η αστυνομία έκτοτε να ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του.

Το θύμα

Τελικά, η γυναίκα κλήθηκε  εκ νέου στο τμήμα, από την υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κατερίνης, καθώς είχε πέσει σε αντιφάσεις και  ομολόγησε την πράξη της.

Υπέδειξε την αυλή σπιτιού στη Λεπτοκαρυά, ως το μέρος όπου έθαψε το πτώμα. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί που εντόπισαν ανθρώπινα οστά, τα οποία πρέπει να ταυτοποιηθούν.

Σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία και η προανάκριση συνεχίζεται.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή 43χρονη που τραυματίστηκε σε σκοπευτήριο

Γερμανία: Θερμοκρασίες ρεκόρ καθώς το κύμα καύσωνα κινείται ανατολικά

ΠΕΝΕΝ: 24ωρη απεργία στο λιμάνι της Ραφήνας την Παρασκευή 3 Ιουλίου

Βενεζουέλα: Στερεύουν οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων μετά τους φονικούς δίδυμους σεισμούς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα