ΑΘΗΝΑ
15:32
|
28.04.2024
Εάν δεν ήταν η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα καραντίνας, η υπόθεση δεν θα βρισκόταν ούτε καν στα ψιλά των εφημερίδων...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εάν δεν ήταν η πανδημία και τα ασφυκτικά περιοριστικά μέτρα για την αναχαίτιση μετάδοσης των κορονοϊών Covid-19 η υπόθεση δεν θα αποτελούσε ούτε καν είδηση στα ψιλά του βελγικού επαρχιακού Τύπου. Ωστόσο, η σχετικότητα των εξελίξεων της εποχής αναδεικνύει την υπόθεση στην “πικάντικη” πληροφορία της βδομάδας ιδιαίτερα μετά το σάλο που προκάλεσε στις αρχές του μήνα στις Βρυξέλλες σεξουαλικό όργιο 25 ατόμων με πρωταγωνιστή Ούγγρο ευρωβουλευτή József Szájer.

Coronavirus news: Jozsef Szajer

Μετά τις Βρυξέλλες, ήρθε η σειρά της άσημης επαρχιακής πόλης Πάαλ που βρίσκεται στην επαρχία Λίμπουργκ του Βελγίου.

Σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα La Derniere Heure όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν οι γείτονες μίας οικίας στο Πάαλ ειδοποίησαν την αστυνομία για την παραβίαση των μέτρων καραντίνας. Σε ένα σπίτι, είπαν στους αστυνομικούς οι γείτονες, περίπου 10 άτομα, άνδρες και γυναίκες, περιφέρονταν γυμνοί ή έστω πολύ ελαφρά ντυμένοι συμμετέχοντας σε σεξουαλικό όργιο.

Η αστυνομία κατέφθασε στον χώρο του συμβάντος λίγη ώρα μετά. Όταν απηύδησαν από τις αποτυχημένες προσπάθειες κλήσης στο κουδούνι του επίμαχου σπιτιού οι αστυνομικοί φώναξαν τους πυροσβέστες για να ανοίξουν την πόρτα.

Μπαίνοντας στο σαλόνι του σπιτιού οι αστυνομικοί βρήκαν έξι άτομα. Ψάχνοντας σε όλα τα δωμάτια εντόπισαν και τα άλλα τέσσερα, εκ των οποίων ένας είχε τη φαεινή ιδέα να κρυφτεί σε ντουλάπα…

Εξυπακούεται πως το πάρτι σταμάτησε και επιβλήθηκε πρόστιμο 250 σε κάθε έναν από τους τολμηρούς “παραβάτες” της καραντίνας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Εκατοντάδες συλλήψεις φοιτητών καθώς εξαπλώνονται οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο στη Γάζα

Ένας νεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε ναυάγιο με μετανάστες στη Σάμο

Εξάρχεια: Μητέρα και δύο παιδιά διασώθηκαν από φλεγόμενο διαμέρισμα

Πέντε κατακτήσεις των γυναικών στην ΕΣΣΔ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα