ΑΘΗΝΑ
22:00
|
13.06.2026
Αν και παραμένει αισιόδοξος ότι θα μπορούσε συναφθεί μία συμφωνία, είναι επίσης ρεαλιστής, είπε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.
Ντόναλντ Τραμπ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία «μόνιμη» κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία αντί μίας προσωρινής εκεχειρίας, όπως η τριήμερη που ανακοίνωσε σήμερα ο Βλαντίμιρ Πούτιν, μεταξύ 8 και 10 Μαΐου, θα ήθελε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτό δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λέβιτ, προσθέτοντας πως «ο Πρόεδρος το έχει καταστήσει σαφές ότι θα ήθελε μία μόνιμη κατάπαυση του πυρός». Και πρόσθεσε:

«Αν και παραμένει αισιόδοξος ότι θα μπορούσε συναφθεί μία συμφωνία, είναι επίσης ρεαλιστής και οι δύο ηγέτες πρέπει να προσέλθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να εξέλθουμε από αυτό».

Σύμφωνα με την Λέβιτ, ο Τραμπ απογοητεύεται ολοένα και περισσότερο από τους ομολόγους του σε Ρωσία και Ουκρανία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΛΔ Κονγκό: Συγκρούσεις σε διαδήλωση κατά της παράτασης της προεδρικής θητείας

Μεξικό: Η Αγιούσο και ο «εκπολιτιστής» των βαρβάρων ινδιάνων «κονκισταδόρ» Ερνάν Κορτές

Στη Ρόδο το Σάββατο, 13/6 ο Μητσοτάκης

Ιρανός ΥΠΕΞ: Εμείς είμαστε οι νικητές αυτού του πεδίου – Είμαστε υπόχρεοι στο λαό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα