ΑΘΗΝΑ
01:59
|
14.06.2026
Το θύμα βρέθηκε χτυπημένο με μαχαίρι, τυλιγμένο σε πάπλωμα στο σπίτι. Συνελήφθη ο 21χρονος γιος της και ένας ανιψιός της.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δολοφονημένη με τραύματα από μαχαίρι βρέθηκε απόψε στη Λάρισα μία γυναίκα 52 ετών. Το πτώμα της βρέθηκε τυλιγμένο σε πάπλωμα.

Οι πρώτες πληροφορίες της τοπικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας onlarissa.gr αναφέρουν ως η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 21χρονου γιου της και ενός ξαδέλφου του.

Στο σπίτι του θύματος επί της οδού Λεωνίδου στάλθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει το άψυχο κορμί της 52χρονης αφού ερευνήσει το σημείο ο ιατροδικαστής.

Νεότερες πληροφορίες αστυνομικών πηγών αναφέρουν πως το έγκλημα έγινε σήμερα στις 5:00 το πρωί από τον γιο της. Στη συνέχεια αυτός μαζί με έναν ξάδελφό του ήρθαν να πάρουν τη γυναίκα την οποία την είχαν τυλιγμένη με σεντόνι και πάπλωμα. Ωστόσο, τους κατάλαβαν γείτονες, οι οποίοι και κάλεσαν την αστυνομία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Προφυλακιστέος ο 65χρονος Ιταλός για το διπλό φονικό στο Αίγιο

Δικαίωση για τον 19χρονο Γιάννη: Ένοχοι και οι τέσσερις για την τραγωδία στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής

Τρεις αρκούδες νεκρές από ανθρώπινο χέρι σε Φλώρινα και Κοζάνη

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Σχίνο Λουτρακίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα