ΑΘΗΝΑ
07:30
|
25.06.2026
Εκδήλωση με τίτλο «Για την Παλαιστίνη, πριν να είναι πολύ αργά…» σήμερα Δευτέρα 26 Μαΐου, με ομιλητή τον Τάκη Πολίτη.
Ο Τάκης Πολίτης συμμετείχε στην ανθρωπιστική αποστολή προς την Λωρίδα της Γάζας που χτυπήθηκε από ισραηλινά drones
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκδήλωση με τίτλο «Για την Παλαιστίνη, πριν να είναι πολύ αργά…» διοργανώνει σήμερα Δευτέρα 26 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα ΙΙ, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Λεωφόρος Συγγρου 136), ο Σύλλογος μελών ΔΕΠ του Ιδρύματος.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Τάκης Πολίτης, ο οποίος συμμετείχε στην από θαλάσσης διεθνή ανθρωπιστική αποστολή αλληλεγγύης προς την Λωρίδα της Γάζας, που την Παρασκευή 2 Μαΐου χτυπήθηκε από ισραηλινά drones σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Μάλτας.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα κάνουν σύντομη παρέμβαση φορείς που έχουν εκδηλωθεί δημόσια υπέρ των δικαιωμάτων του παλαιστινιακού λαού και κατά της συνεχιζόμενης ισραηλινής γενοκτονίας στη Λωρίδα της Γάζας.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: «Δώσε Ελπίδα-Γίνε Δότης Μυελού των Οστών»

Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου

Ο καιρός σήμερα: Ζέστη και μελτέμια-Πού θα βρέξει

Σε ύφεση η φωτιά στο παλιό ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΣ στο Λουτράκι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα