Στις συλλήψεις δύο ατόμων για εμπρησμό από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση σε Ηλεία και Εύβοια προχώρησαν σήμερα οι αρμόδιες αρχές.
Η πρώτη περίπτωση σύλληψης αφορά μία 23χρονη που συνελήφθη την Τρίτη, 5 Αυγούστου, ως υπαίτια πρόκλησης τριών πυρκαγιών σε αγροτική περιοχή και δάσος της Εθνικής Οδού Πύργου-Τριπόλεως στις 30 Ιουνίου 2025, στις 29 Ιουλίου και στις 5 Αυγούστου.

Η 23χρονη έβαζε τις φωτιές με αναπτήρα. Της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.953,125 ευρώ και οδηγήθηκε σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Η δεύτερη περίπτωση αφορά τη σημερινή σύλληψη μίας 56χρονης στην Εύβοια ως υπαίτια πρόκλησης δύο πυρκαγιών σε δάσος από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση το Σάββατο 2 Αυγούστου 2025 στη Νέα Αρτάκη και στα Ψαχνά Ευβοίας. Η γυναίκα οδηγήθηκε σήμερα και αυτή στον αρμόδιο εισαγγελέα.
