ΑΘΗΝΑ
23:04
|
26.06.2026
Ανακοίνωσή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τονίζει πώς «η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός είναι απολύτως εκτεθειμένοι με τις καθημερινές αποκαλύψεις» για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με αφορμή στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε δημοσιογραφική έρευνα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ το ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, εξέδωσε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου στην οποία αναφέρει ότι «μετά το περίφημο «συμφωνώ» του κ. Βορίδη στην εκτόξευση των στρεμμάτων του Εθνικού Αποθέματος το 2019, υπήρξε και δεύτερη έγκριση το 2020.Κάτι που δείχνει ότι δεν έγινε καμία προσπάθεια εξυγίανσης αλλά αντιθέτως συνεχιζόταν η “γαλάζια” φάμπρικα διασπάθισης κοινοτικών πόρων όπως περιγράφεται στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας».

Στην ανακοίνωσή του το γραφείo Τυπου του ΠΑΣΟΚ τονίζει πώς «η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός είναι απολύτως εκτεθειμένοι με τις καθημερινές αποκαλύψεις και εξελίξεις στην εξεταστική επιτροπή» και συμπληρώνει : «Ίσως γι’ αυτό έχει αρχίσει ο υπόγειος πόλεμος και τα αλληλοκαρφώματα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ορατός ο κίνδυνος επαναφοράς του εμφυλίου στον Λίβανο λέει βουλευτής της Χεζμπολάχ

Είμαι ένοχος, είπε ο Τζον Μπόλτον στους δικαστές

Αναφορές για διαδηλώσεις κατά της Χαμάς στη Γάζα

Συμφωνία πλαίσιο Ισραήλ-Λιβάνου για… μικρή αποχώρηση Ισραηλινών στρατιωτών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα