ΑΘΗΝΑ
03:30
|
06.05.2024
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η νοσηλεύτρια ΜΕΘ στον «Ευαγγελισμό», κ. Ευσταθία Καμπισιούλη, ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο χορηγήθηκε το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η κ. Ευσταθία Καμπισιούλη νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο «Ευαγγελισμό» ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο χορηγήθηκε το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech. Ακολούθησε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Λίγο πριν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού η νοσηλεύτρια είχε μία μικρή στιχομυθία με τους δημοσιογράφους στο σημείο.

Όταν εκείνοι της είπαν: «Σας ζηλεύουμε» εκείνη τους απάντησε: «Νομίζω ότι είναι πολλοί αυτοί που με ζηλεύουν σήμερα, που θα ήθελαν να είναι στη θέση μου».

Οι εμβολισμοί σήμερα θα γίνουν σε πέντε νοσοκομεία αναφοράς στην Αττική: Ευαγγελισμός, Σωτηρία, Αττικό, Θριάσιο και Ασκληπιείο, ενώ τη Δευτέρα οι δόσεις του εμβολίου θα μεταφερθούν στο: Πανεπιστημιακό της Λάρισας, στο ΑΧΕΠΑ, στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων και στην Πάτρα. 

Πηγές: Sputnik

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Εκστρατεία με επικεφαλής τη Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα