ΑΘΗΝΑ
04:35
|
05.06.2026
Αύριο Κυριακή 15/2 πέφτει η αυλαία της μεγάλης σκηνής-παζαριού βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος.
29ο Παζάρι Βιβλίου 2026
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το ραντεβού του βιβλίου με την πλατεία Κλαυθμώνος συνεχίζεται. Το 29ο Παζάρι Βιβλίου συνεχίζεται έως και αύριο Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026.

Το ετήσιο Παζάρι Βιβλίου διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.), υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Το Παζάρι Βιβλίου είναι μια θεσμοθετημένη εκδήλωση με ιστορία 28 ετών, διαθέτοντας χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ! Συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 9.000 τίτλους βιβλίων.

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου 2026, θα λειτουργεί καθημερινές, Σάββατα και Κυριακές από τις 09:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ, από 23 Ιανουαρίου έως και 15 Φεβρουαρίου 2026.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δε βιάζονται οι Βρετανοί στις έρευνες των Άντριου και Μάντελσον για την εμπλοκή στο σκάνδαλο Έπσταϊν

Ρυθμίσεις στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης στις 5/6

Ξεσηκώθηκαν οι φοιτητές στις Βρυξέλλες κατά της αύξησης διδάκτρων

Μέρες Θάλασσας στον Πειραιά ως τις 14 Ιουνίου 2026

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα