ΑΘΗΝΑ
04:56
|
19.05.2024

Η εταιρία των λεγόμενων “ενεργειακών” ποτών Μόνστερ Ένερτζι (Monster Energy) προχωρά στην ανάκληση κωδικών του προϊοντος από την ελληνική αγορά για προληπτικούς λόγους. Σε ανακοίνωση […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η εταιρία των λεγόμενων “ενεργειακών” ποτών Μόνστερ Ένερτζι (Monster Energy) προχωρά στην ανάκληση κωδικών του προϊοντος από την ελληνική αγορά για προληπτικούς λόγους.

Σε ανακοίνωση της εταιρίας επισημαίνεται πως ένας περιορισμένος αριθμός κωδικών Monster (LH44 / Ripper / Espresso Vanilla) περιέχει το πρόσθετο τροφίμων προπυλενογλυκόλη (E1520). Το συστατικό θεωρείται “κοινό, επιτρεπόμενο και ευρέως χρησιμοποιούμενο πρόσθετο τροφίμων”. Ωστόσο στα συγκεκριμένα προϊόντα υπάρχει σε ποσοστό που ξεπερνά το όριο που έχει θεσπιστεί εντός ΕΕ.

Espresso + Milk | Espresso Monster Energy Drinks

«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την υγεία των καταναλωτών και την ασφάλεια των προϊόντων, ωστόσο κρίναμε σκόπιμο να προχωρήσουμε σε προληπτική ανάκληση των εν λόγω προϊόντων από την ελληνική αγορά, έχοντας ενημερώσει σχετικά τις αρμόδιες αρχές» αναφέρεται στην ανακοίνωση. Διευκρινίζεται επίσης πως τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς ενεργειακών ποτών Monster, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειακών ποτών Monster Green και Ultra, δεν επηρεάζονται.

Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα καλούνται να μην το καταναλώσουν και να το επιστρέψουν στο σημείο αγοράς, προκειμένου να τηρηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία επιστροφής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ψυχικές ασθένειες και εστιατόρια

Σλοβακία: Η κατάσταση της υγείας του Φίτσο είναι σταθερή αλλά σοβαρή

Θύμα της ιλαράς μικρό παιδί στον Καναδά

ΠΟΥ: Η Γάζα δεν έχει λάβει καμία ιατρική προμήθεια από τις 6 Μαΐου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα