ΑΘΗΝΑ
22:41
|
27.04.2024
Βίντεο και φωτογραφίες από τον συνωστισμό σε μπαλκόνι στο νησί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για εσφαλμένη και άδικη εικόνα, έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για την εικόνα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με δεκάδες άλλα άτομα σε μπαλκόνι κατά την επίσκεψή του στην Ικαρία. Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως δεν παραβιάστηκε κανένα από τα περιοριστικά μέτρα κατά της διασποράς του νέου κορονοϊού.

“Η εικόνα ήταν εσφαλμένη και αδικεί την προσπάθεια του πρωθυπουργού. Δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα. Τι κάνει εκεί; Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε ένα νησί που η Νέα Δημοκρατία είναι τρίτη δύναμη. Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι που ήθελε να δείξει ότι κανένα νησί δεν μένει χωρίς την φροντίδα του πρωθυπουργού και της κυβερνήσεως για το πρόγραμμα των εμβολιασμών”, δήλωσε στον ANT1 ο υπουργός Ανάπτυξης.

“Προσκαλείται από τον τοπικό βουλευτή που τυγχάνει να είναι γιατρός και θυμίζω οτι πριν από μία εβδομάδα τον επαινούσαμε για την έρευνά του για την κολχικίνη. Ανεβαίνει πάνω για 10 λεπτά για ένα τραπέζι με λίγα άτομα. Δυστυχώς εκεί κάποιοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον κόσμο που ακολούθησε. Η φρουρά του ήταν και δημιουργήθηκε αυτή η εσφαλμένη εικόνα. Δεν υπήρχε παραβίαση των μέτρων στην πραγματικότητα. Επικοινωνιακό είναι. Σας είπα, η εικόνα ήταν εσφαλμένη. Στην ουσία δεν υπήρξε παραβίαση των μέτρων. Η εικόνα αδικεί την ουσία της προσπάθειας. Δεν φταίει ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στο σπίτι γνωστού γιατρού, προφανώς τα μέτρα τηρήθηκαν”, πρόσθεσε.

Ακολουθεί το επίμαχο βίντεο, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις στην αντιπολίτευση.

Το Κίνημα Αλλαγής χαρακτήρισε “προκλητικές και προσβλητικές” τις εικόνες της Ικαρίας και ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας σχολίασε: “Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού” αναφερόμενος και στην παλιότερη εξόρμηση του Κυριάκο Μητσοτάκη στην Πάρνηθα.

Πηγή: ANT1, Έθνος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις Μητσοτάκη για καλές θέσεις εργασίας και υψηλές αμοιβές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα