ΑΘΗΝΑ
17:58
|
19.09.2024
Ο μηνυτής φαίνεται ότι δεν ανήκει στο θεατρικό χώρο αλλά υπήρξε θύμα σεξουαλικής βίας από τον σκηνοθέτη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε στο τερέν του ελληνικού θεάτρου.

Μετά το τσουνάμι των δημόσιων καταγγελιών από δεκάδες ηθοποιούς για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις, οι υποθέσεις φαίνεται να παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης καθώς κατατέθηκε η πρώτη μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία στρέφεται σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηνυτής φαίνεται ότι δεν ανήκει στο θεατρικό χώρο αλλά υπήρξε θύμα σεξουαλικής βίας από τον σκηνοθέτη σε βάρος του οποίου υπέβαλε τη μήνυση.

Κατά τις ίδιες μάλιστα πληροφορίες, δεν πρόκειται για το πρόσωπο που προχώρησε, με συνέντευξή του, σε δημόσια καταγγελία σε βάρος σκηνοθέτη για την σεξουαλική κακοποίησή του στα 19 του χρόνια.

Τα αδικήματα που καταγγέλλει ο μηνυτής είναι βιασμός, αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια όταν ήταν 15 ετών, όπως υποστηρίζει και σύμφωνα με πληροφορίες, συνέβη πριν από 15 χρόνια. Ο εισαγγελέας θα ελέγξει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας αν τα αδικήματα έχουν παραγραφεί.

Σε κάθε περίπτωση, η Δικαιοσύνη καλείται πλέον να διερευνήσει σε βάθος τις καταγγελίες που έφτασαν ενώπιον της με στόχο την απόδοση ποινικών ευθυνών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το σχολείο Ius Scholae και τα ξενοφοβικά αντανακλαστικά της κυβέρνησης Μελόνι

Σερ Τζαμπατζής ο Κιρ Στάρμερ, λένε στη Βρετανία, μετά τα ακριβά δώρα ενόψει λιτότητας

Οπαδοί της Celtic στο λαό της Παλαιστίνης: «You ‘ll never walk alone»

«Μηδενική ανοχή» στους παραβάτες του ΚΟΚ υπόσχεται η ΕΛΑΣ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα