ΑΘΗΝΑ
18:04
|
18.05.2024
Ο αδερφός του Δημήτρη Ανθή, Ευστάθιος εθεάθη για τελευταία φορά τη Δευτέρα 8 Μαρτίου σε βρετανικό νησί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία νέα τραγωδία αντιμετωπίζει η οικογένεια του Δημήτρη Ανθή, ο οποίος κατήγγειλε τον ηθοποιό Νικόλα Στραβοπόδη για βιασμό, καθώς έχει εξαφανιστεί εδώ και δέκα μέρες, ο αδερφός του Ευστάθιος Άνθης.

Ο Ευστάθιος Άνθης ζει μόνος του εδώ και χρόνια στη Βρετανία, ενώ εθεάθη για τελευταία φορά στις 5 π.μ. τη Δευτέρα της 8ης Μαρτίου στο Burgh Island Hotel, της νήσου Burgh, νότια της ακτής του Ντέβον.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας του Κίνγκσμπριτζ, ο Στάθης “είναι Έλληνας, έχει κοντά μαύρα μαλλιά, μούσι και είναι λευκός, ύψους 1,70 και αδύνατος. Φέρεται ότι έχει ταξιδέψει στην περιοχή του Πλίμουθ”, αναφέρει το itv.com.

missing_2

Η Αστυνομία του Ντέβον και της Κορνουάλης πιστεύει ότι ο 33χρονος, ο οποίος χρησιμοποιεί επίσης το όνομα Σταν, μπορεί να έχει ταξιδέψει στο Πλύμουθ, και ζητά πληροφορίες από οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για την εξαφάνισή του.

Σε νεότερη ανακοίνωση η αστυνομία ενημέρωσε ότι συνέχιζε τις έρευνες στις απόκρημνες περιοχές με την έρευνα να συνδράμουν ναυαγοσωστικά σκάφη και αστυνομικό ελικόπτερο.

Η οικογένειά του εδώ και αρκετές ημέρες δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του και γι’ αυτό αποφάσισαν να δηλώσουν την εξαφάνιση στις αρχές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τουλάχιστον 50 νεκροί από πλημμύρες στο Αφγανιστάν

Η Τυνησία λέει ότι 23 μετανάστες αγνοούνται μετά την αναχώρηση τους με βάρκα για την Ιταλία

Οι φοιτητές της Χιλής απαιτούν από την κυβέρνηση να διακόψει τις σχέσεις με το Ισραήλ

Βίαιες διαδηλώσεις μαίνονται στη Νέα Καληδονία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα