ΑΘΗΝΑ
00:40
|
14.06.2026
Η εταιρεία Facebook επιδιόρθωσε ένα τεχνικό πρόβλημα που προκάλεσε διακοπή των υπηρεσιών της παγκοσμίως.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η εταιρεία Facebook επιδιόρθωσε ένα τεχνικό πρόβλημα που προκάλεσε διακοπή των υπηρεσιών της παγκοσμίως, καθώς περισσότεροι από ένα εκατομμύριο χρήστες ανέφεραν προβλήματα με την εφαρμογή Instagram.

Το πρόβλημα επηρέασε επίσης τις διαδικτυακές υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων της εταιρείας Whatsapp και Messenger, με το hashtag #whatsappoutage στο Twitter να βρίσκεται πρώτο στις τάσεις σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας.

Eκπρόσωπος του Facebook δήλωσε ότι η εταιρεία επίλυσε το πρόβλημα, το οποίο εμπόδισε την πρόσβαση στις υπηρεσίες της.

Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι ανέφεραν προβλήματα και με το Instagram, ενώ σχεδόν 20.000 χρήστες τόνισαν σε αναρτήσεις τους ότι αντιμετώπισαν προβλήματα με τη λειτουργία του WhatsApp, σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο Downdetector.com.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Κίνα απειλεί τις ΗΠΑ με αντίμετρα μετά τη «μαύρη λίστα» για Alibaba και BYD

Νέος διάδρομος Άγκυρας-Ριάντ: Συναγερμός στο Τελ Αβίβ για την παράκαμψη του Ισραήλ

Τρισεκατομμυριούχος από σήμερα ο Ίλον Μασκ

Ιαπωνία: Η στροφή στην τεχνητή νοημοσύνη στερεί τα σκήπτρα από την Toyota

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα