ΑΘΗΝΑ
16:39
|
27.04.2024
“Δεν θα ήθελα να προκαταλάβω τις αποφάσεις της επιτροπής”, δευκρίνισε η Αριστοτελία Πελώνη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η κυβέρνηση τάσσεται υπέρ της απελευθέρωσης των διαδημοτικών μετακινήσεων και αυτή θα είναι η εισήγησή της στην επιτροπή των ειδικών που συνεδριάζει σήμερα, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Ερωτηθείσα από δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ αν θα επιτραπούν οι διαδημοτικές μετακινήσεις από αυτό το Σαββατοκύριακο, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε ότι θεωρεί πως “θα ήταν ένα λογικό μέτρο” αλλά διευκρίνισε ότι “αυτό θα το εισηγηθεί η επιτροπή, δεν θα ήθελα να προκαταλάβω τις αποφάσεις της”.

Η κ. Πελώνη δήλωσε ότι οι διαδημοτικές μετακινήσεις θα βοηθήσουν στην εκτόνωση σε εξωτερικούς χώρους, και τόνισε ότι είναι καλύτερο να υπάρχουν “ελεγχόμενες δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, παρά ανεξέλεγκτες παράνομες δραστηριότητες, συναντήσεις σε σπίτια, όπου γίνεται διασπορά του ιού”. Επιπλέον, τόνισε ότι αν απελευθερωθούν οι διαδημοτικές μετακινήσεις, “δεν θα επιτραπούν φαινόμενα συνωστισμού σε μικρές πλατείες, σε γειτονιές”.

Στην ίδια τοποθέτηση η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε ότι είναι ακόμη νωρίς να συζητηθεί το ζήτημα των μετακινήσεων από περιφέρεια σε περιφέρεια, ενόψει Πάσχα. “Θα το δούμε όταν έρθει η ώρα. Τώρα συζητάμε τι θα μπορέσει να γίνει από εβδομάδα”.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα