ΑΘΗΝΑ
03:52
|
06.05.2024
Aντιμέτωπος και με τέταρτη καταγγελία βιασμού βρίσκεται ο προφυλακισμένος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Aντιμέτωπος και με τέταρτη καταγγελία βιασμού βρίσκεται ο προφυλακισμένος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλεται για βιασμό από έναν 24χρονο σήμερα άνδρα, ο οποίος αυτοβούλως είχε εμφανιστεί, τον περασμένο Μάρτιο, στην ανακρίτρια που διερευνά την υπόθεση.

Στην κατάθεση που έδωσε ο μάρτυρας κατήγγειλε ότι βιάσθηκε δυο φορές από τον σκηνοθέτη πριν από επτά χρόνια, όταν ήταν 17 ετών. Ο 24χρονος σήμερα άνδρας εμφανίστηκε αυτοβούλως στην ανακρίτρια που χειρίζεται το φάκελο των καταγγελιών σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη,  τον περασμένο Μάρτιο και μίλησε για όσα έζησε.

Ο εισαγγελέας έστειλε την σχετική παραγγελία για να ληφθούν ανωμοτί εξηγήσεις από τον ηθοποιό στο τμήμα ασφαλείας Τριπόλεως.

Όπως προβλέπεται ο φάκελος θα επιστρέψει στην εισαγγελία για την αποτίμηση του συνόλου των αποδεικτικών στοιχείων, ώστε να κριθεί αν θα ασκηθεί ή όχι ποινική δίωξη εναντίον του και για την τέταρτη καταγγελία.

Πηγές: Αυγή, Εφημερίδα Συντακτών

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα