ΑΘΗΝΑ
18:57
|
04.05.2024
Η εκπρόσωπός του, Κία Γιάρμις, επιβεβαίωσε ότι ο Ρώσος ακτιβιστής επιθυμεί να επιστρέψει στη Ρωσία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με ανάρτήσή του στο Instagram, ο Αλεξέι Ναβάλνι επιβεβαίωσε ότι η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί αισθητά και ότι εδώ και 24 ώρες είναι σε θέση να αναπνέει χωρίς τεχνική υποστήριξη.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε από το δωμάτιό του στο νοσοκομείο Charite του Βερολίνου, ο Ρώσος ακτιβιστής περιστοιχίζεται από αγαπημένα του πρόσωπα. Στο σχόλιό του γράφει: “Γεια, είμαι ο Ναβάλνι. Μου λείπετε όλοι. Ακόμη δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα, αλλά χθες κατάφερε να αναπνεύσω όλη την ημέρα μόνος μου. Δεν είχα καμία εξωτερική βοήθεια, ούτε καν την απλή βαλβίδα στον λαιμό μου. Μου άρεσε πολύ. Είναι μία διαδικασία εκπληκτική και υποτιμημένη από τους ανθρώπους. Τη συνιστώ”.

View this post on Instagram

Привет, это Навальный. Скучаю по вам ?. Я все ещё почти ничего не умею, но вот вчера смог целый день дышать сам. Вообще сам. Никакой посторонней помощи, даже простейший вентиль в горле не использовал. Очень понравилось. Удивительный, недооценённый многими процесс. Рекомендую

A post shared by Алексей Навальный (@navalny) on

Νωρίτερα, γερμανός αξιωματούχος είχε δηλώσει ότι ο Ναβάλνι επιθυμεί να επιστρέψει στη Ρωσία, πρόθεση που επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπός του, Κία Γιάρμις, η οποία σχολίασε στο Τwitter “δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι σκέφτηκαν ότι επιθυμεί την επιστροφή του”.

Σε τοποθέτησή της στο δίκτυο Rossiya 1, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα χαρακτήρισε “τερατώδη και ανούσια” τα σχόλια της Γερμανίας και άλλων δυτικών κρατών σχετικά με την υποτιθέμενη “δηλητηρίαση” του Αλεξέι Ναβάλνι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα