ΑΘΗΝΑ
09:45
|
19.04.2024
Εδώ μπορείς να βοηθήσεις τους σεισμόπληκτους της Σάμου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έναν ιστότοπο για τη σωστή διαχείριση και συγκέντρωση των χορηγιών που στοχεύουν στην ανακούφιση των σεισμόπληκτων στη Σάμο, δημιούργησε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου.

Στο Pray for Samos συγκεντρώνονται χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ παράλληλα μπορεί κανείς να εγγραφεί και ως εθελοντής, προκειμένου να βοηθήσει με άλλους τρόπους.

“Το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου 2020 έμελλε να αφήσει το δικό του μαύρο στίγμα στη χώρα μας ένας σεισμός 6,7 ρίχτερ με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σάμου και Σμύρνης που ταρακούνησε το νησί μας, τη Σάμο, αφήνοντας πίσω συντρίμμια στους δρόμους αλλά και στις καρδιές μας”, αναφέρει ο Δήμος Σάμου στην ανακοίνωσή του.

“Τα επόμενα 24ωρα είναι το ίδιο κρίσιμα, καθώς οι μετασεισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον με το φόβο να παραμονεύει σε κάθε σοκάκι και σπίτι της Σάμου. Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου για να συντονίσει όλη αυτή την προσφορά και την έμπρακτη απόδειξη της αγάπης σας, δημιούργησε την ιστοσελίδα Pray for Samos για τη σωστή διαχείριση και συγκέντρωση των χορηγιών σας” διευκρινίζει ο Δήμος.

“Από την πρώτη κιόλας στιγμή η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που λάβαμε ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κάθε μέρα σφίγγουμε ακόμα πιο δυνατά τη γροθιά όλοι μαζί. Με τη δική σας βοήθεια θα ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο!”, καταλήγει.

Σημειώνεταιότι άμεση ανάγκη υπάρχει σε μάσκες, σεντόνια, ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα