ΑΘΗΝΑ
01:56
|
08.05.2024
Η 94χρονη βασίλισσα και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, 99 ετών, θα εμβολιαστούν και οι δύο κατά προτεραιότητα λόγω της ηλικίας τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ θα εμβολιαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες με το εμβόλιο της Pfizer-BioNTech κατά του κορονοϊού Covid-19, το οποίο ενέκριναν οι βρετανικές υγειονομικές αρχές, ανέφερε το Σάββατο το βράδυ ο βρετανικός Τύπος.

Η 94χρονη βασίλισσα και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, 99 ετών, θα εμβολιαστούν και οι δύο κατά προτεραιότητα λόγω της ηλικίας τους και όχι υπό προτιμησιακή μεταχείριση, ανέφερε η κυριακάτικη Mail.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το βασιλικό ζεύγος θα δημοσιοποιήσει τον εμβολιασμό του για να “ενθαρρύνει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να εμβολιαστούν”, καθώς οι αρχές φοβούνται ότι οι αποκαλούμενοι αρνητές εμβολίων θα σπείρουν αμφιβολίες στον πληθυσμό.

Η Daily Mirror τόνισε ότι πολλές διασημότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν δεσμευτεί δημόσια ότι θα εμβολιαστούν για να υποστηρίξουν αυτήν την εκστρατεία.

Η Βρετανία έδωσε την περασμένη εβδομάδα το “πράσινο φως” στο εμβόλιο κατά του νέου κορoνοϊού που αναπτύχθηκε από τη γερμανική BioNTech και την αμερικανική Pfizer κατά του θανατηφόρου ιού.

Πηγές: CNN Greece

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Εκστρατεία με επικεφαλής τη Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα