ΑΘΗΝΑ
15:57
|
25.04.2024
Μεγάλη διασπορά κορονοϊού φαίνεται να υπάρχει στην Δ’ Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου «Αττικόν», σύμφωνα με καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μια εξόχως σοβαρή καταγγελία αναφορικά με διασπορά του κορονοϊού στη Δ’ Παθολογική κλινική του νοσοκομείου «Αττικόν», προχώρησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, Μιχάλης Γιαννάκος.

Όπως αναφέρει, στην εν λόγω κλινική, βρέθηκαν θετικοί στον ιό, εννέα νοσηλευόμενοι ασθενείς, μια γιατρός και μια νοσηλεύτρια. Ακολούθως «οι ασθενείς μεταφέρθηκαν για νοσηλεία σε κλινική κορονοϊού. Οι υπόλοιποι 14 ασθενείς των οποίων τα τεστ είναι αρνητικά παραμένουν στη κλινική. Χθες η εν λόγω κλινική στην εφημερία ήταν κλειστή. Τα τεστ του υπόλοιπου προσωπικού της κλινικής αρνητικά», αναφέρει. για να προσθέσει ότι «συνεχίζουν όμως οι συνάδελφοι να εργάζονται παρότι εκτέθηκαν στον ιό. Δεν βγήκαν σε καραντίνα αν και τα τεστ στην αρχή μπορεί να ξεγελάνε».

Σε σχέση δε, με την αιτία της διασποράς, αυτή φέρεται να είναι «η μη διενέργεια τεστ κορονοϊού σε όλους τους ασθενείς που εισάγονται στην εφημερία. Ειδικά τώρα με τα περιστατικά εποχικής γρίπης που προσέρχονται στα τεπ», αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Καταλήγει επίσης «χθες στο Αττικό έγιναν 135 εισαγωγές. Οι εννέα εξ αυτών ήταν περιστατικά κορονοϊού. Οι εισαγωγές στην προ κορωνοϊού εποχή ήταν περί τις 230 σε κάθε εφημερία. Τα ράντζα όμως ράντζα. Σήμερα το πρωί αναπτύχθηκαν περί τα 40 ράντζα».

Πηγές: ThePressPRoject

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διατάχθηκε ΕΔΕ στο Αττικόν για τον θάνατο του 79χρονου πατέρα του Καλλιάνου

Πάει τέλειωσε ο Γιαννάκης το καλό παιδί, λέει ο Καλλιάνος για τη νοσηλεία του πατέρα του

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετέτρεψαν απογευματινό χειρουργείο σε πρωινό και δωρεάν

Κορυφώνεται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα