ΑΘΗΝΑ
21:16
|
26.04.2024
Βίντεο-ντοκουμέντο που αναρτήθηκε στο Twitter κατέγραψε τους αστυνομικούς του Καπιτωλίου να ανοίγουν τα κιγκλιδώματα στους οπαδούς του Τραμπ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Βίντεο-ντοκουμέντο που αναρτήθηκε στο Twitter κατέγραψε τους αστυνομικούς του Καπιτωλίου που προστάτευαν μία από τις εισόδους του, να ανοίγουν τα κιγκλιδώματα και να υποχωρούν μπροστά στους διαδηλωτές αφήνοντάς τους ανενόχλητους να εισβάλλουν στο Κογκρέσο την ώρα της καταμέτρησης των ψήφων των εκλεκτόρων.

Την θέση ότι η αστυνομία ευθύνεται για την εισβολή των διαδηλωτών υποστήριξε και ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας του Καπιτωλίου, Τέρανς Γκάινερ.

“Η υπηρεσία επιβολής του νόμου απέτυχε να ασφαλίσει τις εγκαταστάσεις, επιτρέποντας στους ένοπλους ταραξίες να παραβιάσουν το κτίριο για να διακόψουν την πιστοποίηση των προεδρικών εκλογών” δήλωσε στο CNBC αμέσως μετά τα πρωτοφανή επεισόδια.

“Αν ήμουν εγώ υπέυθυνός για την φύλαξη του Καπιτωλίου θα άξιζα να απολυθώ”, τόνισε για την χθεσινή εισβολή των υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιo που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα