ΑΘΗΝΑ
12:59
|
19.04.2024
«Μέχρι να εμβολιαστεί σημαντικό μέρος των πολιτών, θα προχωράμε με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών»...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ως την Δευτέρα,18 Ιανουαρίου, παρατείνονται τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα καραντίνας για την αντιμετώπιση της πανδημίας σύμφωνα με απόφαση που ανακοίνωσε το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την εξέλιξη της πανδημίας, ο Χαρδαλιάς ανέφερε πως συνεχίζεται η σκληρή μάχη κατά της νόσου, σημειώνοντας πως «μέχρι να εμβολιαστεί σημαντικό μέρος των πολιτών, θα προχωράμε με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών».

Η παράταση των περιοριστικών μέτρων αφορά το λιανεμπόριο, τη λειτουργία των εκκλησιών και την υποχρεωτική τηλεργασία για το 50% των εργαζομένων. Ως εκ ετούτου ως τις 6.00 π.μ. της 18ης Ιανουαρίου δεν θα επιτρέπεται η αγορά προϊόντων με προπαραγγελία και καθορισμένο ραντεβού στα καταστήματα, (click away), και θα παραμείνουν κλειστά τα κομμωτήρια, τα βιβλιοπωλεία και όλοι οι χώροι λατρείας.

Ακολούθως επιβεβαίωσε πως από το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν τα δύο πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και βόλεϊ, μετά από το “πράσινο φως” της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αντιδράσεις για τα απογευματινά χειρουργεία: «Δεν είναι επιλογή, είναι εκβιασμός»

Εδιναν νερό με αρσενικό για χρόνια στους κατοίκους πόλης του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ

Προσφυγή στο ΣτΕ για την κατάργηση των απογευματινών χειρουργείων

ΠΟΥ: Ανησυχία προκαλεί η μετάδοση της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα