ΑΘΗΝΑ
09:22
|
18.01.2021
«Μέχρι να εμβολιαστεί σημαντικό μέρος των πολιτών, θα προχωράμε με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών»...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ως την Δευτέρα,18 Ιανουαρίου, παρατείνονται τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα καραντίνας για την αντιμετώπιση της πανδημίας σύμφωνα με απόφαση που ανακοίνωσε το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την εξέλιξη της πανδημίας, ο Χαρδαλιάς ανέφερε πως συνεχίζεται η σκληρή μάχη κατά της νόσου, σημειώνοντας πως «μέχρι να εμβολιαστεί σημαντικό μέρος των πολιτών, θα προχωράμε με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών».

Η παράταση των περιοριστικών μέτρων αφορά το λιανεμπόριο, τη λειτουργία των εκκλησιών και την υποχρεωτική τηλεργασία για το 50% των εργαζομένων. Ως εκ ετούτου ως τις 6.00 π.μ. της 18ης Ιανουαρίου δεν θα επιτρέπεται η αγορά προϊόντων με προπαραγγελία και καθορισμένο ραντεβού στα καταστήματα, (click away), και θα παραμείνουν κλειστά τα κομμωτήρια, τα βιβλιοπωλεία και όλοι οι χώροι λατρείας.

Ακολούθως επιβεβαίωσε πως από το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν τα δύο πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και βόλεϊ, μετά από το “πράσινο φως” της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμία αφρικανική χώρα δεν έχει ξεκινήσει εκστρατείες εμβολιασμού μεγάλης κλίμακας.

Μαλαισία: Η εταιρεία Top Glove αναφέρει κρούσματα σε τέσσερα εργοστάσια.

Στην προσεχή Σύνοδο Κορυφής θα συζητηθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Αυστρία: Τηλεδιάσκεψη Κουρτς με Μητσοτάκη για την πανδημία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα