ΑΘΗΝΑ
04:15
|
04.05.2024
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ζήτησε να πέσει φως στην καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αμέριστη συμπαράστασή της στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει η πρόεδρος του κόμματος μετά την αποκάλυψη της Ζέφης Δημαδάμα για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με την Ζέφη Δημαδάμα μετά τις σημερινές εξελίξεις και ζήτησε να πέσει φως στην καταγγελία της. “Κάθε γυναίκα που σπάει τη σιωπή είναι μια νίκη απέναντι στο φόβο και την καταπίεση, ένα βήμα πιο κοντά στο σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την ισότητα”, τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ..

“Είναι ένας αγώνας που μας χρειάζεται όλους, μας αφορά όλους και όλες”, κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Δημαδάμα ανέφερε ότι το περιστατικό, το οποίο καταγγέλλει, σημειώθηκε πριν από 20 χρόνια. “Ήταν προσπάθεια που είχε γίνε τότε. Και εμένα με σόκαρε σε πρώτη φάση, ήταν τα πρώτα βήματά μου, και με έκανε μάλιστα να σκεφθώ την αποχώρηση από το χώρο της πολιτικής. Ευτυχώς δεν αποχώρησα”, είπε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου, η οποία δεν κατονόμασε το κομματικό στέλεχος. Διευκρίνισε, ωστόσο, πως το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται “δεν είναι ενεργός στην πολιτική” και τόνισε πως δεν είχε μιλήσει σε κανέναν, μόνο στην οικογένειά της.

“Όλα αυτά τα ζητήματα πρέπει να τα επεξεργαστεί κάνεις για να πάει παρακάτω. Δεν είχα μιλήσει σε κανέναν και ποτέ παρά μόνο στην οικογένειά μου και μάλιστα αρκετά χρόνια μετά” είπε η κ. Δημαδάμα και προσέθεσε: “Πολλές γυναίκες έρχονται μιλούν σε εμάς σε ευρύτερα εργασιακό χώρο, και έχουμε βοηθήσει γυναίκες που χρειάζονται νομικό σύμβουλο για να καταγγείλουν αυτά που έχουν πει”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα