ΑΘΗΝΑ
19:25
|
19.04.2024
“Το πάθημα έγινε μάθημα. Αυτά”, δήλωσε ο συμπαρουσιαστής και ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συγνώμη ζήτησαν οι παρουσιαστές της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου-Κου” Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις των αδελφών Βαρουξή. Τα δύο αδέλφια που απέκτησαν δημοσιότητα μέσα από το τηλεοπτικό ριάλιτι “Big Brother” αποκάλυψαν ότι έχουν συνευρεθεί σεξουαλικά με την ίδια κοπέλα χωρίς εκείνη να γνωρίζει ποιος είναι ποιος. Μια δήλωση που προκάλεσε την οργή του Πανελλαδικού Σωματείου Γυναικείων Δικαιωμάτων “Το Μωβ”, που υπέβαλε σήμερα καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Την προηγούμενη Δευτέρα, οι Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή των Καραβάτου- Κατσούλη και έπαιξαν το παιχνίδι των ερωτήσεων διακωμωδώντας πολλές καταστάσεις. Οι παρουσιαστές υποστηρίζουν ότι δεν αντιλήφθηκαν εκείνη την ώρα τι έλεγαν οι καλεσμένοι τους. Ωστόσο, σήμερα ζήτησαν συγνώμη.

Συγκεκριμένα είπαν:  “Καλημέρα, σήμερα ξεκινάμε αλλιώς, γιατί τα πράγματα πια είναι αλλιώς. Σκέφτομαι ότι αυτές οι στιγμές απαιτούν αυτοκριτική, σκέψη, προσοχή, επαναπροσδιορισμό, δύναμη και βασικά ειλικρίνεια και αλήθεια. Έφταιξα και ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου αλλά και για τις επιλογές που έχω κάνει. Όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν. Αυτό είναι μια απόφαση και υπόσχεση ζωής για εμένα και προς τον εαυτό μου και προς όλους εσάς. Γιατί πιστεύω και πιστεύουμε ότι το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά είναι ευθύνη. ”Και επειδή ακριβώς είναι ευθύνη, είμαστε εδώ για να τις επωμιστούμε και να απολογηθούμε. Ένα μεγάλο συγγνώμη, ειλικρινές για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελά μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμη και σε μίσος, που εκφράστηκε ακόμη και σε κατάρες προς εμάς, τα παιδιά μας. Συγγνώμη που κλονίσαμε τη σχέση εμπιστοσύνης, την καθημερινή που έχουμε φτιάξει τα τελευταία χρόνια. Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη. Πιστέψτε με, το πάθημα έγινε μάθημα. Αυτά”.

Πηγή: TLife, Sputnik



Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σταθμού «Νίκαια» του μετρό στις 20 και 21 Απριλίου

Πύργος: Τραυματίστηκε 19χρονος σε αιματηρή συμπλοκή μαθητών

Η Tesla ανακαλεί τα Cybertrucks για λόγους ασφαλείας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα