ΑΘΗΝΑ
10:47
|
20.04.2024
"Ο βιασμός είναι ένα έγκλημα που διώκεται αυτεπάγγελτα. Εμείς θα πάμε σε εισαγγελέα" τονίζει μέλος του Πανελλαδικού Σωματείου Γυναικείων Δικαιωμάτων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Πανελλαδικό Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων «Το Μωβ», μετά την καταγγελία του στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο σχετικά με την παραδοχή των δύο αδερφών, Χρήστου και Παναγιώτη Βαρουξή στην εκομπή «Φωλιά των Κου Κου» ότι έκαναν σεξ διαδοχικά με την ίδια κοπέλα, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, είναι αποφασισμένο να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση.

Σύμφωνα με το σωματείο, η δήλωση των δίδυμων αδελφών «αποτελεί δημόσια ομολογία βιασμού ανυποψίαστης κοπέλας μετά από σκόπιμη παραπλάνησή της, κάτι που συνιστά προφανώς ποινικό αδίκημα». 

“Ο βιασμός είναι ένα έγκλημα που διώκεται αυτεπάγγελτα. Εμείς θα πάμε σε εισαγγελέα. Δεν προλάβαμε γιατί είναι καταιγιστικά τα γεγονότα και θα δούμε τι θα πει και ο εισαγγελέας. Αν θα καλέσει αυτά τα παιδιά. Και επιπλέον εάν θα τιμωρήσει τους παρουσιαστές της εκπομπής, διότι έκαναν ένα πολύ μεγάλο αδίκημα, να ξεφτιλίσουν ένα τόσο σοβαρό κακούργημα μέσα από ένα δημόσιο μέσον” δήλωσε η Σίσυ Βωβού, μέλος του σωματείου “Το Μωβ” στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5.

«Τα δύο αδέρφια, αυτά τα ανεγκέφαλα θα έλεγα, γιατί είναι νέα παιδιά και δυστυχώς έχουνε μία νοοτροπία που αρκετά νέα παιδιά την έχουν, ότι ο βιασμός είναι λίγο μαγκιά και τι είναι βιασμός και όταν το θέλει ας πούμε και τα λοιπά, ενώ η κοπέλα δεν το ήθελε, δεν το ήξερε. Είναι βιασμός, το λέει και ο νόμος δεν το λέω μόνο εγώ, δεν το λέμε μόνο εμείς οι φεμινίστριες, από τη στιγμή που δεν είναι γνωστό κάτι στη γυναίκα η οποία έρχεται σε επαφή», σχολίασε η Σίσυ Βωβού.

Τα δύο αδέρφια που είχαν γίνει γνωστά από το ριάλιτι Big Brother, είχαν δεχτεί κριτική και στο παρελθόν καθώς ήταν παρόντες στο χυδαίο σχόλιο του Κρητικού σεξιστή Αντώνη Αλεξανδρίδη που εκδιώχθηκε από την παραγωγή μετά τη δήλωση περί βιασμού και δεν αντέδρασαν.

Οι παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η ομολογία των διδύμων ζήτησαν συγγνώμη δημόσια από το πλατό της εκπομπής τους “Στη Φωλιά των Κου Κου”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλία: Ισχυρές βροχοπτώσεις λίγα προβλήματα από την κακοκαιρία

Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα στο Πέραμα

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σταθμού «Νίκαια» του μετρό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα