ΑΘΗΝΑ
12:14
|
19.04.2024
Βίντεο-ντοκουμέντο που έχουν στη διάθεσή τους οι δικηγόροι της οικογένειας, επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς αυτόπτη μάρτυρα σχετικά με την εμπλοκή δεύτερου σκάφους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη καθώς βίντεο-ντοκουμέντο που έχουν στη διάθεσή τους οι δικηγόροι της οικογένειας, επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς αυτόπτη μάρτυρα σχετικά με την εμπλοκή δεύτερου σκάφους με τον καπετάνιο του οποίου φέρεται να διαπληκτίστηκε ο εκλιπών.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι δικηγόροι της οικογένειας έχουν στην κατοχή τους τουλάχιστον δύο βίντεο που ενδέχεται να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς τους σχετικά με την προσέγγιση του φουσκωτού του Σήφη Βαλυράκη από το αλιευτικό.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, κάτοικος της περιοχής τράβηξε βίντεο με το κινητό της καταγράφοντας ένα σκάφος να πραγματοποιεί κυκλικές κινήσεις προκαλώντας μεγάλο κυματισμό. Το σκάφος, πιθανότατα αλιευτικό, εντοπίζεται στο ίδιο σημείο που υπέδειξε ο αυτόπτης μάρτυρας, χωρίς όμως να είναι σαφές αν στο βίντεο διακρίνεται και το φουσκωτό σκάφος του Σήφη Βαλυράκη.

“Ενώ ο κ. Βαλυράκης προσπαθούσε να βάλει μπρος τη μηχανή του σκάφους που είχε σβήσει, τον πλησίασε ένα επαγγελματικό αλιευτικό. Οι δύο άντρες ήρθαν σε διαπληκτισμό, δεν μπορούσα να ακούσω τι έλεγαν, όμως υπήρχε ένταση. Το μόνο που άκουσα από τον άνθρωπο στο αλιευτικό ήταν να λέει στον πρώην υπουργό να φύγει και ότι θα φωνάξει το λιμεναρχείο. Στη συνέχεια έβαλαν μπρος στις μηχανές να πάρει ο καθένας το δρόμο του, ωστόσο εγώ έφυγα και δεν είδα τη συνέχεια” ανέφερε στο OPEN ο αυτόπτης μάρτυρας που σε προηγούμενη μαρτυρία του είχε ισχυριστεί πως είδε τον Σήφη Βαλυράκη να λογομαχεί με τον κυβερνήτη του αλιευτικού.

Η λήψη έγινε από μεγάλη απόσταση, περίπου 2,5 χλμ., από λόφο στην Ερέτρια. Οι κινήσεις του αλιευτικού -πιθανότατα- σκάφους τράβηξαν το ενδιαφέρον τριών γυναικών. Μία εξ αυτών ασυναίσθητα έβγαλε το κινητό της τηλέφωνο από τη τσέπη και ξεκίνησε να βιντεοσκοπεί γιατί η εικόνα της φάνηκε παράξενη.

Επιπλέον, σήμερα Πέμπτη (28/01) ολοκληρώθηκε η αυτοψία από εμπειρογνώμονα που όρισε η οικογένεια Βαλυράκη και ενός ιατροδικαστή, στο μικρό φουσκωτό σκάφος του πρώην υπουργού.

Η αυτοψία επικεντρώθηκε στην προπέλα του μικρού σκάφους, προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν ήταν εκείνη που έκοψε το νήμα της ζωής του Σήφη Βαλυράκη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κακοκαιρία: Στη Θεσσαλία προληπτικά ο Κικίλιας

Έρχονται τα πρώτα καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης «Miss AI»

MyCoast: Η νέα πλατφόρμα καταγγελιών για παραλίες

Βύρωνας: Με περιπολικά, ΜΑΤ, πυροσβεστική η έξωση γυναίκας που είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα