ΑΘΗΝΑ
18:01
|
25.04.2024
Με κωδικό 6 η μετακίνηση για συμμετοχή σε συλλαλητήρια και συναθροίσεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ αποφασίστηκε το κλείσιμο του σταθμού “Πανεπιστήμιο” του Μετρό εν αναμονή της προσέλευσης διαδηλωτών για το Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στη 1μμ, στα Προπύλαια. Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., ο αριθμός των διαδηλωτών αναμένεται να ξεπεράσει τις 3.000-4.000.

 Στο μεταξύ μήνυμα στο 13033 με κωδικό μετακίνησης τον αριθμό 6 θα μπορούν οι πολίτες να συμμετέχουν σε δημόσιες συναθροίσεις. Αυτή είναι η έγγραφη απάντηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας στην ερώτηση της δικηγόρου Αγγελικής Σεραφείμ, μέλος του Δ.Σ. του ΔΣΑ με την “Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή”.

“Σε απάντηση της υπ.αρ. ΓΓ 207/27-01-2021 ηλεκτρονικής σας επιστολής και αναφορικά με τα διαλαμβανόμενα σε αυτή, σας γνωρίζεται ότι οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν σε επιτρεπόμενες δημόσιες συναθροίσεις, που είναι προγραμματισμένες για τις επόμενες ημέρες μπορούν να κάνουν χρήση του Κωδικού Μετακίνησης με τον αριθμό 6”, ήταν η απάντηση του υπουργείου, ενώ αντίστοιχη απάντηση έλαβε η δικηγόρος και από την ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: Εφ. Συν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι Financial Times ανακαλύπτουν την ψεύτικη ανάπτυξη στην Ελλάδα

Έκθεση για Τέμπη: Από εύφλεκτο υλικό η έκρηξη-Εξαφάνισαν στοιχεία

Ισπανία: Απόρριψη της υπόθεσης διαφθοράς της συζύγου του πρωθυπουργού Σάντσεθ

Eurostat: Προτελευταία η Ελλάδα στην απασχόληση στη λίστα της Ε.Ε.

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα