ΑΘΗΝΑ
03:38
|
25.04.2024
Τουλάχιστον πέντε γυναίκες κατηγορούν τον τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με μία ανάρτηση στο Instagram ο πασίγνωστος Μέριλιν Μάνσον λύει τη σιωπή του και τοποθετείται δημοσίως απέναντι στις καταγγελίες τουλάχιστον πέντε γυναικών για σεξουαλική κακοποίηση από τον 52χρονο ρόκερ. Ανάμεσα στις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Μάνσον ήταν η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, 33 ετών, μια καλλιτέχνης γνωστή ως Γκαμπριέλα, η Άσλεϊ Γουότερς, η Σάρα ΜακΝίλι και η Άσλεϊ Λίντσεϊ Μόργκαν. Όλες τον κατηγορούν για σεξουαλική, σωματική και ψυχική κακοποίηση.

“Προφανώς, η ζωή και η τέχνη μου έχουν γίνει από καιρό πεδίο αντιπαράθεσης, αλλά οι πρόσφατοι ισχυρισμοί για μένα είναι φρικτές διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας», αναφέρει ο 52χρονος στο μήνυμά του στο Instagram. “Οι προσωπικές σχέσεις μου υπήρξαν ανέκαθεν απολύτως συναινετικές με συντρόφους της ίδιας νοοτροπίας. Ανεξάρτητα από το πώς -και γιατί- κάποιοι τώρα επιλέγουν να διαστρεβλώνουν το παρελθόν, αυτή είναι η αλήθεια”.  Τα σχόλια στην ανάρτηση του Μάνσον είναι απενεργοποιημένα, αλλά η νυν σύζυγός  του Λίντσεϊ Ούσιχ έκανε like.

Λίγες ώρες μετά τις καταγγελίες σε βάρος του Μάνσον η δισκογραφική του εταιρεία “Loma Vista Recordings” ανακοίνωσε ότι λύει τη συνεργασία της με τον καλλιτέχνη, ενώ ανακοινώθηκε επίσης η αποχώρηση του 52χρονου από την τηλεοπτική σειρά “American Gods”.

Οι καταγγελίες περιλαμβάνουν ανάρμοστη συμπεριφορά σεξουαλικού περιεχομένου, χειραγώγηση, ισχυρισμούς πως τις κρατούσε αιχμάλωτες ενάντια στη θέλησή τους αλλά και περί σωματικής κακοποίησης. “Είμαι εδώ για να εκθέσω αυτόν τον επικίνδυνο άντρα και τις βιομηχανίες που του έδωσαν τη δύναμη, πριν καταστρέψει κι άλλες ζωές. Στηρίζω τα θύματα που δεν θα παραμείνουν πλέον σιωπηλά», ανέφερε η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ. Η σχέση της με τον Μάνσον ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2006.  Χώρισαν το 2008 πριν τελικά αρραβωνιαστούν τον Ιανουάριο του 2010 και χωρίσουν ξανά τον περασμένο Αύγουστο.

Η ΜακΝίλι αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να πάσχει από μετατραυματικό στρες ( PTSD) και προβλήματα ψυχικής υγείας εξαιτίας της συμπεριφοράς και της σχέσης της με τον Μάνσον. “Πιστεύω πως φτιάχνεται με το να καταστρέφει τις ζωές άλλων”, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε, “στηρίζω όλα τα θύματα που μίλησαν και θα μιλήσουν ανοιχτά. Θέλω να δω τον Μπράιαν (σ.σ. το αληθινό όνομα του Μέριλιν Μάνσον) να πληρώνει για το κακό που έχει κάνει”.

Πηγή: Daily Mail

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Ακυρώθηκε η συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια

Το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε αίτηση ανάσχεσης των εργασιών του flyover

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα