ΑΘΗΝΑ
15:17
|
19.05.2024
Το βίντεο από τη Μιανμάρ που έγινε viral με περισσότερες από 14 εκ. θεάσεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το πραξικόπημα των ενόπλων δυνάμεων της Μιανμάρ τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας αιφνιδίασε πολλούς στη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας. Οι χρήστες όμως που ακολουθούν στο Facebook την Χιν Νιν Ουάι είδαν το πραξικόπημα να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους ενώ η γυμνάστρια συνέχιζε το πρόγραμμα αερόμπικ χωρίς να έχει καταλάβει τι γίνεται πίσω από την πλάτη της.

Στο βίντεο που έγινε με viral με περισσότερες από 14 εκατομμύρια θεάσεις η γυμνάστρια κάνει τις ασκήσεις της υπό τους ήχους ποπ μουσικής ενώ από πίσω της τεθωρακισμένα και άλλα οχήματα κατευθύνονται προς το εθνικό κοινοβούλιο της Μιανμάρ.

Ο στρατός κατέλαβε την εξουσία τη Δευτέρα, έθεσε υπό κράτηση την ηγέτιδα Αούνγκ Σαν Σου Κι κι άλλα μέλη της πολιτικής ηγεσίας και κήρυξε τη Μιανμάρ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για έναν χρόνο. Το πραξικόπημα πραγματοποιήθηκε με τον στρατό να καταγγέλλει “νοθεία” στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Κάποιοι χρήστες αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα του βίντεο, αλλά η γυμνάστρια Χιν Νιν Ουάι διαβεβαιώνει ότι πολύ συχνά χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη τοποθεσία για τα διαδικτυακά λόγω καραντίνας μαθήματά της. Μάλιστα για να πείσει τους αμφισβητίες ανήρτησε βίντεο από παλιότερα μαθήματα γυμναστικής από το ίδιο ακριβώς σημείο.

Πηγή: RT News

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Τουλάχιστον 35.456 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από την 7η Οκτωβρίου

Χερσώνα: Ένας νεκρός, 16 τραυματίες από ουκρανική επίθεση σε λεωφορείο

Ζημιές από έκρηξη χειροβομβίδας στην Αγία Βαρβάρα

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ νότια του Ρεθύμνου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα