ΑΘΗΝΑ
09:04
|
20.04.2024
Κλείνουν στις 4μ.μ. έξι σταθμοί του μετρό στο κέντρο λόγω της προγραμματισμένης συγκέντρωσης για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ θα κλείσουν στις τέσσερις το απόγευμα της Τετάρτης (3/2) έξι κεντρικοί σταθμοί του μετρό στην Αθήνα, λόγω της προγραμματισμένης συγκέντρωσης για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα», «Ομόνοια», «Μοναστηράκι», «Ευαγγελισμός» και «Θησείο» (ΗΣΑΠ).

Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στις 17.30, η «Συνέλευση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνας» στο πλαίσιο της 3ης πανελλαδικής μέρας αλληλεγγύης διοργανώνει συγκέντρωση στα Προπύλαια.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους η οποία αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, “το κράτος στοχοποιεί τον Δημήτρη Κουφοντίνα χωρίς να κρατάει ούτε τα προσχήματα”, τονίζοντας ότι “ο Κουφοντίνας απήχθη απροειδοποίητα από τις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας”.

Παράλληλα, συγκεντρώσεις προγραμματίζονται επίσης στο Πολυτεχνείο ΑΠΘ στις 14:00, στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα και στα Χανιά.

Σημειώνεται ότι ο καταδικασμένος για τρομοκρατία, Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου.

Σε δήλωση που έκανε σχετικά με τη μεταγωγή του από τις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας Βόλου στις φυλακές Δομοκού, μιλά για «πλήρη εξευτελισμό του κράτους δικαίου», ανακοινώνοντας ότι ξεκινά απεργία πείνας με αίτημα την εφαρμογή των όσων προβλέπει η σωφρονιστική νομοθεσία και συγκεκριμένα την επαναμεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σταθμού «Νίκαια» του μετρό

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες

Μπιενάλε: Το Περίπτερο του Ισραήλ κλείνει για τους ομήρους αλλά όχι για τους νεκρούς Παλαιστίνιους

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα