ΑΘΗΝΑ
07:12
|
03.10.2023
Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανοιχτό το ενδεχόμενο η απαγόρευση κυκλοφορίας να αρχίζει από τις 6 το απόγευμα άφησε μέσω του ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στην επιβολή της πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Ερωτηθείς για το αν θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ ένα γενικό αυστηρό απαγορευτικό για δύο εβδομάδες, ο κ. Χρυσοχοΐδης προειδοποίησε ότι βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο, ότι όλα τα δεδομένα θα τεθούν υπόψιν των λοιμωξιολόγων, και ανάλογα θα ληφθούν αποφάσεις.

“Ίσως να χρειαστεί να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα σε τοπικό επίπεδο” δήλωσε ο Μιχάλη Χρυσοχοΐδης, τονίζοντας παράλληλα ότι η Αχαΐα, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, είναι σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

“Πρέπει να προλάβουμε κάποια πράγματα πριν διολισθήσουμε σε δύσκολες καταστάσεις” τόνισε ο υπουργός.

“Έχουμε ρίξει το μεγάλο βάρος στο βραδύ. Οι ελεγκτικές αρχές έχουν κουραστεί. Χθες υπήρξε μια δραστηριότητα να εξαφανιστεί το θέμα των όρθιων έξω από τα μαγαζιά” σημείωσε. 


Ο υπουργός επιβεβαίωσε επίσης, ότι αύριο Πέμπτη θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Κανείς δεν είναι ευτυχής με την αστυνομία στα πανεπιστήμια

“Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει κανείς που να τολμά να κάνει καταλήψεις να ασκεί βία στα πανεπιστήμια και να πουλά ναρκωτικά” δήλωσε επίσης ο Μιχάλης Χρυσοχοϊκής αναφερόμενος στο διυπουργικό νομοσχέδιο και στη νέα αρχιτεκτονική της ασφάλειας των Πανεπιστημίων.

“Αυτοί που αρνούνται την ίδρυση αυτού του σώματος δεν έχουν τίποτα άλλο να προτείνουν, εδώ και 50 χρόνια προβάλλουν την ατιμωρησία”, είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 

“Κανείς δεν είναι ευτυχής να υπάρχει αστυνομία στα πανεπιστήμια” είπε, διαβεβαιώνοντας, ότι η πανεπιστημιακή αστυνομία θα είναι μια δύναμη προσαρμοσμένη στις ανάγκες του χώρου. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις

Μοναδικά βρετανικός, επικίνδυνος, τραγέλαφος

Από μαθήτρια γυμνασίου, μητέρα στα 13

Για χίλιες έκαναν οι 100 πρώτες μέρες της νέας κυβέρνησης, λέει ο Μητσοτάκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα