ΑΘΗΝΑ
02:45
|
23.04.2024
Δεν κόβει τη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” αλλά τον πρωταγωνιστή της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Υπό το βάρος των καταγγελιών και λόγω της ευαισθησίας της η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα της σειράς “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” θα συνεχιστούν, αλλά χωρίς τον ηθοποιό αποδέκτη επώνυμων καταγγελιών. Ο ηθοποιός είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης τον οποίο όμως αποφεύγει να κατονομάσει η ΕΡΤ στην ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:    Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς.

Τρεις ηθοποιοί, οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους. Αποσπάσματα της εν λόγω καταγγελίας δόθηκαν προ ημερών στη δημοσιότητα στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” του MEGA.

Πηγή: ΕΡΤ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο εργατικό δυστύχημα στη Λακωνία με θύμα 25χρονο

Σύλληψη 38χρονου στην Πάτρα από την Αντιτρομοκρατική

Αβάσιμες οι κατηγορίες του Ισραήλ κατά της UNRWA λέει ανεξάρτητη επιτροπή

Εγκληματική οργάνωση βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τη δολοφονία του Λυγγερίδη στο Ρέντη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα