ΑΘΗΝΑ
10:34
|
17.05.2022
Κατήγγειλε ότι νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα παρέλυσε μετά τον εμβολιασμό της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διατάχθηκε εισαγγελική παρέμβαση για διασπορά ψευδών ειδήσεων μετά τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, σχετικά με νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα η οποία φέρεται να παρέλυσε στα κάτω άκρα μετά τον εμβολιασμό της με τη δεύτερη δόση.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα διερευνηθεί αν έχει τελεστεί από τον κ. Γιαννάκο το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων αφού πριν αποφανθούν οι γιατροί, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η παράλυση της γυναίκας ήταν παρενέργεια του εμβολίου.

Η δήλωση του κ. Γιαννακού που προκάλεσε την εισαγγελική παρέμβαση:  “Ήταν απολύτως καλά στην υγεία της, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου, έχουν εμβολιαστεί 400.000 άνθρωποι και δεν είχαν πρόβλημα, αλλά λέμε ότι αυτή η συνάδελφος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στους 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί”.

Πηγή: ΣΚΑΪ, Έθνος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λιβύη: Μάχες στην Τρίπολη – Έφυγε ο διορισμένος πρωθυπουργός

Απετράπη πραξικόπημα υποκινούμενο από τη Δύση στο Μαλί

Απεργούν σήμερα ερευνητές και ερευνήτριες των ΑΕΙ

Ουκρανία: Περίπου 260 στρατιωτικοί έφυγαν από τη χαλυβουργία Αζοφστάλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα