ΑΘΗΝΑ
10:14
|
30.03.2023
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε πως οι διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες υπέρ του Ναβάλνι υποκινούνται από ξένες δυνάμεις που θέλουν να υπονομεύσουν την Ρωσία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε συνέντευξή του στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε πως οι συγκεντρώσεις υποστήριξης προς τον Αλεξέι Ναβάλνι είναι υποκινούμενες από αντιπάλους της Ρωσίας, οι οποίοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις επιπτώσεις της πανδημίας και την γενικευμένη απογοήτευση για την πτώση του βιοτικού επιπέδου στη χώρα, λόγω του Covid-19, και να ενθαρρύνουν τις συγκεντρώσεις. 

Προσέθεσε ότι είναι φυσιολογικό οι αρχές να κατηγορούνται για όλα τα δεινά που αντιμετωπίζει ο πληθυσμός σε περιόδους κρίσης, όπως η τρέχουσα, όμως οι αντίπαλοι της Μόσχας επιχειρούν να να εκμεταλλευτούν αυτην την κατάσταση για να προκαλέσουν τη ρωσική κυβέρνηση.

Υποστήριξε επίσης ότι “φιλόδοξοι, πεινασμένοι για δύναμη” άνθρωποι, όπως ο Ναβάλι κατευθύνονται από ξένες δυνάμεις για να υπονομεύσουν τη Ρωσία, καθώς ενοχλούνται από τις επιτυχίες της.

Υπενθυμίζεται πως η Μόσχα έχει τονίσει στο παρελθόν ότι είναι καιρός η ομάδα του Ναβάλνι να σταματήσει να θεωρείται ως “αντιπολίτευση”, με την εκπρόσωπο του Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, να υπογραμμίζει ότι περιγράφονται καλύτερα ως πράκτορες του ΝΑΤΟ απ’ ότι συμβατικές πολιτικές προσωπικότητες.

Πηγή: RT

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πράσινο φως για την πρόταση μομφής εναντίον του Γκιγιέρμο Λάσο

Στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού ο πάπας Φραγκίσκος

Εκκένωση της κατάληψης της πρυτανείας του ΕΚΠΑ με συλλήψεις (upd)

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια εμπορικών αμαξοστοιχιών της Hellenic Train

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα