ΑΘΗΝΑ
16:45
|
27.04.2024
Με ύφος ειλικρινούς απορίας αναρωτήθηκε αν τα κακοποιημένα παιδιά που ξενυχτάγανε, είχαν γονείς...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Υπερέβη τα εσκαμμένα για ακόμη μία φορά η Ιωνάννα Μάνδρου, σε σημερινή παρέμβασή της στον ΣΚΑΪ κληθείσα να δώσει το δικαστικό ρεπορτάζ αλλά και να σχολιάσει τα όσα έρχονται στη δημοσιότητα για τους βιασμούς ανήλικων παιδιών.  

“Τα παιδιά αυτά, που βρισκόντουσαν σ’ ένα σπίτι και ξενυχτάγανε και υφίσταντο αυτό που υφίσταντο, μάνα πατέρα δεν είχανε;” αναρωτήθηκε, με ύφος ειλικρινούς απορίας, η συντάκτρια του δικαστικού ρεπορτάζ, αναφερόμενη στα παιδιά που φέρεται να κακοποιήθηκαν τόσο βάναυσα από τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Μάλιστα, στην επισήμανση των δημοσιογράφων ότι τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά ήταν ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, η κ. Μάνδρου επέμεινε: “Όχι, αυτά που έχουν καταγγείλει δεν είναι καθόλου προσφυγόπουλα. Ήτανε παιδιά σε οικογένειες”.

Υπερθεματίζοντας στο απίστευτο επιχείρημά της συνέχισε απτόητη: “Kατά τη γνώμη μου τίθεται ένα θέμα ευθύνης των γονέων που πρέπει να ασκούν με επιμέλεια την επιμέλεια των παιδιών τους γιατί δεν μπορεί το παιδί 14 χρονών να κοιμάται έξω από το σπίτι και να μην ξέρει η μάνα κι ο πατέρας αν είναι σε κανενός αλλουνού παιδί το σπίτι ή αν είναι πουθενά αλλού”. 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων του Δ. Λιγνάδη αλλά και τι καταγγελίες τα ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα πήγαιναν στο ρετιρέ του Δημήτρη Λιγνάδη από συγκεκριμένη ΜΚΟ και συγκεκριμένη κοινωνική λειτουργό η οποία φέρεται να γνώριζε πολύ καλά τον σκηνοθέτη. Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά τις τελευταίες ώρες σχεδόν κανένας από τους ανήλικους δεν ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος φέρεται να έλεγε στους γείτονές του πως “τους κάνω μαθήματα θεάτρου”.

Γείτονας ο οποίος μένει αρκετά χρόνια στη συγκεκριμένη γειτονιά στο Μεταξουργείο δήλωσε ότι “Βλέπαμε τα ανήλικα να μπαίνουν μέσα στο σπίτι ακόμη και δύο και τρεις η ώρα τη νύχτα. Αυτό γίνεται εδώ και πολλά χρόνια”.

Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες και γείτονες τόνισαν ακόμη πως τον είχαν δει αρκετές φορές στην πλατεία Αγίου Παύλου: “Καθόταν με τα παιδιά στην πλατεία. Τον είχα δει μία φορά να κάθεται με δύο 16χρονα και μου φάνηκε πολύ περίεργο” αποκάλυψε νεαρή μάρτυρας στο protothema.gr.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα