ΑΘΗΝΑ
18:38
|
19.04.2024
Τόνισε πως άτομα σαν τον Κ. Μαρκουλάκη δεν ψήφιζαν, απείχαν από το ΣΕΗ και δεν πλήρωναν ούτε τις συνδρομές τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελληνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, στην εκπομπή του Alpha T-Live σχολιάζοντας την ανοιχτή επιστολή του Κώσταντίνο Μαρκουλάκη προς το ΣΕΗ, τόνισε πως καταλαβαίνει τη συναισθηματική του φόρτιση και τον κάλεσε να δείξει καλή θέληση και να έρθει στο Σωματίο για να συναποφασίουν για τις τρέχουσες εξελίξεις που συγκλονίζουν το τερέν του ελληνικού θεάτρου.

Ζούμε σκληρές και οδυνηρές μέρες και πάρα πολύ σημαντικές για εμάς στο ΣΕΗ που αυτή τη στιγμή βάλλεται πανταχόθεν και δεν ήταν έτοιμο να αντιμετωπίσει αυτό το πράγμα. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου που συμβαίνει. Εάν κάτι έχει στεναχωρήσει τον Κωνσταντίνο, ενώ είπαμε ότι μπορεί να έγινε κι ένα μικρό φάουλ μέσα σε αυτή την τετρασέλιδη δικιά μας ανακοίνωση που βεβαίως χτυπάει πρόσωπα και πράγματα και ήταν αποτέλεσμα πλειοψηφίας”, είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Εγώ καταλαβαίνω τη συναισθηματική του φόρτιση, την υποκειμενική του άποψη πάνω στο πώς αναγιγνώσκει κανείς μια ανακοίνωση, αλλά θα ήθελα να τονίσω ότι αν έγινε ένα μικρό φάουλ από εκεί, έγινε ένα άλλο μεγαλύτερο φάουλ από αλλού…  Εάν οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες λένε διάφορες πληροφορίες, οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες δημιουργούν εντυπώσεις”, πρόσθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Και γι’ αυτό θα παρακαλέσω τον φίλο μου τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, που τον ξέρω από παιδί, να αφήσουμε στην άκρη τα φάουλ τα δικά μας, τα φάουλ τα δικά του, τα φάουλ της κυβέρνησης, τα φάουλ της κυρίας Μενδώνη, να έρθει στο σωματείο του που έχει πάρα πολλά χρόνια να έρθει, να μιλήσουμε, να συναποφασίσουμε ορισμένα πράγματα και να μην απέχει” συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Πολλοί ηθοποιοί απείχαν όλα αυτά τα χρόνια, όλοι οι άνθρωποι σαν τον Κωνσταντίνο δεν ψήφιζαν, απείχαν και δεν πλήρωναν ούτε τις συνδρομές τους. Καλώ το φίλο μου τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να έρθει να τα βρούμε, να αφήσουμε στη μπάντα τα φάουλ και να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα των ηθοποιών που πεινάνε, αυτό έχει σημασία για μένα” κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανοιχτή επιστολή του προς το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, διαμαρτύρεται για την ανακοίνωση του Σωματείου της 20ης Φεβρουαρίου και καταγγέλλει το ΣΕΗ ότι με την τελευταία του ανακοίνωση τον “κρέμασε στα μανταλάκια”.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ισχυρίζεται ότι το Σωματείο στην ανακοίνωσή του τον παρουσιάζει ως “συνωμότη” και ότι τον προσβάλλει, τον στοχοποιεί και τον φωταγραφίζει ωσάν ο ίδιος να συμμετέχει σε προσπάθεια συγκάληψης προσώπων και απεχθών εγκλημάτων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πύργος: Τραυματίστηκε 19χρονος σε αιματηρή συμπλοκή μαθητών

Η Tesla ανακαλεί τα Cybertrucks για λόγους ασφαλείας

Νέος γύρος κυρώσεων από ΗΠΑ σε Εβραίους εξτρεμιστές εποίκους

Τέμπη: Απορρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού- Θα απολογηθεί στον εφέτη ανακριτή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα