ΑΘΗΝΑ
13:25
|
20.04.2024
Φέιγ βολάν υπέρ του κρατούμενου απεργού πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα πέταξε ομάδα περίπου 50 ατόμων στη 1.05 μ.μ. έξω από το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Φέιγ βολάν υπέρ του κρατούμενου απεργού πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα πέταξε ομάδα περίπου 50 ατόμων στη 1.05 μ.μ. έξω από το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στην οδό Μυλλέρου, στο Μεταξουργείο.

Η ομάδα ατόμων φώναξε επίσης συνθήματα υπέρ του καταδικασμένου για τρομοκρατία, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Τα άτομα αποχώρησαν από το σημείο χωρίς να προκαλέσουν φθορές, ενώ δεν έχουν γίνει προσαγωγές.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα ο Δημήτρης Κουφοντίνας, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, ζήτησε από τους γιατρούς να του αφαιρέσουν τον ορό ενυδάτωσης.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας διανύει την 46η ημέρα απεργίας πείνας διεκδικώντας να εφαρμοστεί ο νόμος που ψηφίστηκε φωτογραφικά για τον ίδιο προκειμένου να απομακρυνθεί άρον άρον από τις Αγροτικές Φυλακές της Κασσαβέτειας Βόλου.

Σύμφωνα με τον νόμο, ο κρατούμενος έπρεπε να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού και όχι στον Δομοκό, όπου εκδικητικά μεταφέρθηκε. Το μόνο που ζητάει είναι να επιστρέψει στο υπόγειο κελί των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου έχει ήδη περάσει 16 χρόνια.

Το βράδυ της Δευτέρας (22/2) άγνωστοι πραγματοποίησαν παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στην οδό Αριστοφάνους στο Χαλάνδρι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

EINAΠ: Κινητοποίηση στο νοσοκομείο Γεννηματάς την Τετάρτη

Περισσότεροι από 100 διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης συνελήφθησαν σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα