ΑΘΗΝΑ
02:09
|
28.04.2024
Φήμες τον θέλουν "καλόγερο" σε μοναστήρι στη Σερβία...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον εξαφανισμένο, καταζητούμενο υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, καθώς οι ελληνικές αρχές φαίνεται να βρίσκονται τις τελευταίες ώρες στα ίχνη του, ενώ έχει ήδη εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.

Υπεθνθυμίζεται ότι ο Χρήστος Παππάς, από τον περασμένο Οκτώβρη, όταν και καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκιση, στην πολύκροτη δίκης της εγκληματικής οργάνωσης, διέφυγε της σύλληψης και βγήκε κρυφά από τη χώρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τώρα κρύβεται κάπου στη Σερβία. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε κάποια μοναστήρια στη Σερβία, που διατηρούν στενές σχέσεις με Έλληνες μοναχούς παλαιοημερολογίτες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρήστος Παππάς, πέρασε τα σύνορα προς τα Σκόπια με ψεύτικα στοιχεία και μεταμφιεσμένος καλόγερος.

Ωστόσο, φαίνεται πλέον ότι έχουν εντοποιστεί τα ίχνη του και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα συλληφθεί και θα εκδοθεί στη χώρα μας για να εκτίσει την ποινή του.

Υπενθυμίζεται ότι το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, επέβαλε στον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα