ΑΘΗΝΑ
17:23
|
20.04.2024
Στο στόχαστρο αγνώστων δραστών βρέθηκαν κατά την διάρκεια της νύκτας τα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο στόχαστρο αγνώστων δραστών βρέθηκαν κατά την διάρκεια της νύκτας τα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά. Το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Μανούσου Βολουδάκη καθώς και το πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στην περιοχή Μεϊντάνη Χαλέπας. Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων οι δράστες πέταξαν μαύρη μπογιά στην πόρτα των γραφείων έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και πέταξαν προκηρύξεις υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, χωρίς ωστόσο να μπουν στο εσωτερικό των γραφείων.

Τα γραφεία της ΝΟΔΕ στεγάζονται στον 4ο όροφο κτηρίου σε κεντρικό σημείο της πόλης. Επίσης κατά την διάρκεια της νύκτας άγνωστοι πέταξαν κόκκινες μπογιές στο εξωτερικό του κτηρίου όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Μανούσου Βολουδάκη στην περιοχή των δικαστηρίων, ενώ συνθήματα με μαύρη μπογιά για τον Δ. Κουφοντίνα έγραψαν άγνωστοι επίσης δράστες στον εξωτερικό τοίχο στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη.

Επίθεση με μολότοφ στο δημαρχείο Μοσχάτου

Επίθεση με μολότοφ στο δημαρχείο Μοσχάτου, σημειώθηκε τα ξημερώματα στην συμβολή των οδών Κοραή και Αγίου Γερασίμου.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, άγνωστοι δράστες έσπασαν τον υαλοπίνακα του δημαρχείου από την πλευρά της οδού Αγίου Γερασίμου και πέταξαν στο εσωτερικό τού ισογείου, όπου στεγάζεται το ληξιαρχείο, βόμβα μολότοφ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά.

Επιτόπου έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα, που έσβησαν την πυρκαγιά πριν πάρει διαστάσεις. Προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στα γραφεία. Οι δράστες αναζητούνται.

ΝΔ για επιθέσεις στα Χανιά: Οι υποστηρικτές τού κατά συρροή δολοφόνου Δ.Κουφοντίνα συνεχίζουν να προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη

«Οι υποστηρικτές τού κατά συρροή δολοφόνου Δ.Κουφοντίνα συνεχίζουν να προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη με τις τραμπούκικες ενέργειές τους. Σήμερα στόχος τους ήταν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Χανίων και το πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού στα Χανιά» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Οι διαρκείς επιθέσεις τους διεκδικώντας προνομιακή μεταχείριση για τον καταδικασμένο για 11 δολοφονίες, δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η Δημοκρατία και το κράτος δικαίου ούτε τρομοκρατούνται, ούτε εκβιάζονται» προσθέτει.

Ανακοίνωση του Μανούσου Βολουδάκη για την επίθεση στο πολιτικό του γραφείο

Την έντονη αντίδραση του βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη, προκάλεσε η επίθεση αγνώστων στο πολιτικό του γραφείο στα Χανιά κατά την διάρκεια της νύκτας.

Σε ανακοίνωση του μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ο βουλευτής Χανίων αναφέρει:

«Κάποιοι θρασύδειλοι επισκέφθηκαν ξανά μέσα στη νύχτα το γραφείο μου, και κατόρθωσαν το γνωστό ανδραγάθημα: Πέταξαν μπογιές και προκηρύξεις. Οι προκηρύξεις αυτή τη φορά ήταν για να υποστηρίξουν αίτημα του κατά συρροήν δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σε φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς έχω να πω αυτό: Δε μας φοβίζετε, δε μας εμποδίζετε. Ούτε εμένα, ούτε τους συνεργάτες μου. Το ίδιο λένε και όλοι οι συνάδελφοί μου που υφίστανται τελευταία όλο και συχνότερα αντίστοιχες επιθέσεις. Το ίδιο και όλα τα στελέχη της παράταξής μας, στα Χανιά και σε όλη την Ελλάδα.

Σε φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, κουκουλοφόρους και μη, λέω ακόμη ότι βλέπουμε για ποιους σκοπούς αγωνίζεστε και καταλαβαίνουμε ποιοι είστε. Κρυπτόμενοι αποκαλύπτεσθε!

Συνειδητοποιώντας καθημερινά τις διαστάσεις και τις συνέπειες του εμφυλιοπολεμικού μίσους που καλλιεργεί η νεοκομμουνιστική Αριστερά στην πατρίδα μας, συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τη δουλειά μας για μια Ελλάδα δημοκρατική, σύγχρονη και ευημερούσα.

Επέλεξα συνειδητά το πολιτικό μου γραφείο να είναι στο κέντρο της πόλης, στο πατρικό μου σπίτι, προσβάσιμο από παντού και σε όλους. Εκεί θα συνεχίσω τη δουλειά μου, με τις ίδιες πάντα αρχές και αξίες, δίπλα στους ανθρώπους που με εξέλεξαν βουλευτή».

Μ. Βαρβιτσιώτης για επιθέσεις στα Χανιά: Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά και δεν φοβάται

«Οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις των φασιστοειδών τραμπούκων οπαδών του δολοφόνου τρομοκράτη Δ. Κουφοντίνα, ακόμα και στο πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά, δεν θα μας τρομοκρατήσουν» έγραψε στο Twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός υπογραμμίζει πως η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά και δεν φοβάται.

Δύο συλλήψεις για τις φθορές στο πολιτικό γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη

Συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου δύο ημεδαποί, που ταυτοποίηθηκαν προανακριτικά για τη συμμετοχή τους σε ομάδα ατόμων που προκάλεσε φθορές χθες στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στο Ηράκλειο. Σε βάρος των συλληφθέντων που θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας της υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκκενώθηκε αεροδρόμιο της Δανίας λόγω απειλής για βόμβα

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ στο Μανχάταν

Ανδρουλάκης: Στις ευρωεκλογές να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Νότιο Ιράκ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα